Ελλαδα

H αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταθης Παναγιωτοπουλος
Σταθης Παναγιωτοπουλος © Τwitter

Η ελληνική αστυνομία αναζητά εδώ και λίγες ώρες το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Νέα τροπή στην υπόθεση του revenge porn και των ερωτικών βίντεο που αναρτούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος εν αγνοία των ερωτικών παρτενέρ με τις οποίες ερχόταν σε συνεύρεση, καθώς τον αναζητά η αστυνομία. 

Tο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται δεν είναι κακούργημα οπότε δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο θα αναζητηθεί από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οι αστυνομικοί, βάσει της διαδικασίας πρόκειται να μεταβούν στη μόνιμη κατοικία του κ. Παναγιωτόπουλου στην περιοχή των Νέων Επιβατών.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ένταλμα σύλληψης δεν αφορά τη γνωστή καταγγελία της πρώην συντρόφου του γνωστού τηλεπαρουσιαστή για παράνομη ανάρτηση ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο «revenge porn», αλλά νέα μήνυση.

Νωρίτερα άλλωστε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί μια 28χρονη η οποία έχει υποβάλλει καταγγελία, είχε προαναγγείλει ότι θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συλληφθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της. Κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη» κατέληξε ο δικηγόρος της 28χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει σύλληψη.

Σε σχέση με τις ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, ωστόσο η κάθε καταγγελία προσμετράται ξεχωριστά. Ο ίδιος διευκρίνισε πως αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€ τότε οι κατηγορίες θα ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Τουλάχιστον εννέα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για revenge porn, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν υπήρξε οικονομικό όφελος άνω των 120.00 ευρώ για τον παρουσιαστή, οπότε το αδίκημα είναι κακούργημα και -εφόσον συνεχίζεται ακόμη και τώρα- είναι αυτόφωρο.

 

Τουλάχιστον εννέα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

 

 

Οι πληροφορίες αφορούν άλλα επτά βίντεο -πέρα από το αρχικό πρώτο και το δεύτερο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας- και αφορά κοπέλα οικογενειακή του φίλη με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν. Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι την βιντεοσκοπούσε όταν ήταν μόλις 18 ετών για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο διαδίκτυο σε site με αντίστοιχο περιεχόμενο.

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Ναμ μην κατηγορουμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε ο κ. Λύτρας.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ