- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγρίνιο: Πέθανε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου
Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μεταξύ άλλων σοβαρά προβλήματα υγείας
Πέθανε η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου από το Αγρίνιο, η οποία είχε καλέσει την αστυνομία την ώρα του φονικού.
Έφυγε από τη ζωή η 81χρονη γιαγιά του μητροκτόνου του Αγρινίου, το τραγικό πρόσωπο ενός εγκλήματος που στις 30 Νοεμβρίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η άτυχη γυναίκα είδε μπροστά στα μάτια της την 54χρονη κόρη της να δολοφονείται από τον 35χρονο εγγονό της, στον οδό Κόκκαλη, δίπλα από το παλιό νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι η 54χρονη μητέρα είχε συστηματικά κακοποιηθεί από τον γιο της στο παρελθόν. Τον είχε καταγγείλει, μάλιστα, για ενδοοικογενειακή βία, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο.
Η γιαγιά είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου καθότι είχε τραυματιστεί και η ίδια από τα χέρια του εγγονού της.
Ήταν αυτή που μπόρεσε να ειδοποιήσει την αστυνομία για το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με το agriniopress, το τελευταίο διάστημα είχε μεταφερθεί αρχικώς στο γηροκομείο Αγρινίου και καθότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, η 81χρονη διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική της πόλης.
Εκεί το πρωί της Κυριακής γράφτηκε και ο επίλογος της τραγικής ιστορίας, με την ηλικιωμένη να φεύγει από τη ζωή. Θα κηδευτεί σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στο κοιμητήριο Αγρινίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύματα τον συνέδεσαν με την υπόθεση λόγω συνωνυμίας
Πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
O κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς
To παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ του Παίδων
Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση
Πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικούν τα σούπερ μάρκετ
Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα
3.450 μαθητές διεκδίκησαν 1.786 θέσεις
Από τα 100 χρόνια της Έκθεσης και τις νέες υποδομές μέχρι την Ιαπωνία, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και τον τουρισμό όλο τον χρόνο
Πρέπει να θέσουμε τα προγράμματα σπουδών της Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και της Βασικής σε μια τελείως άλλη βάση
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Οδηγός για όσα εφαρμόζονται πρώτη φορά το σχολικό έτος 2026 - 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.