- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολλανδή δημοσιογράφος: Θα φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο
«Μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν»
Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel μετά το γνωστό επεισόδιο στο Μαξίμου.
Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel που έγινε διάσημη μετά το φραστικό επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια συνέντευξη τύπου στο Μαξίμου, όταν με επιθετικό τρόπο ρώτησε τον πρωθυπουργό, γιατί λέει ψέματα ότι η Ελλάδα δεν κάνει επαναπροωθήσεις.
«Φοράω αυτό το καπέλο για δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου εκ των προτέρων. Λαμβάνω μίσος από ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη τη μέρα», τονίζει σε συνέντευξη.
Όπως υποστηρίζει η Beugel, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στα κοινωνικά δίκτυα. Το βράδυ ισχυρίζεται ότι πήγε -φορώντας το καπέλο- να πάρει κάτι στο σούπερ μάρκετ... «Καθώς περπατούσα προς το σπίτι από το κατάστημα, σε έναν σκοτεινό δρόμο, ένας άντρας πέταξε μια πέτρα στο κεφάλι μου. Με αποκάλεσε ''Τουρκάλα πόρνη'' και ''κατάσκοπο της Τουρκίας'' και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έγδαρε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα σπίτι πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών», υποστήριξε.
Η Μπέουχελ αναφέρει επίσης ότι δεν προστατεύεται από τις ελληνικές αρχές, αλλά λαμβάνει υποστήριξη από δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπως το ολλανδικό NVJ. Την Κυριακή, έπειτα από συνομιλία με την Βeugel το σωματείο δημοσιογράφων ήρθε σε επικοινωνία αμέσως με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία.
«Τότε με συμβούλεψαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν. Ήθελα να πετάξω για την Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα για να κανονίσω κάποια διοικητικά ζητήματα, αλλά αυτό μετατέθηκε», υποστήριξε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.