- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
To Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων ετοιμάζεται να ανοίξει στον νέο, μόνιμο χώρο του - Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του, Λεωνίδα Κουρσούμη.
Με μια ανάρτηση στα social media ο γνωστός ιδιοκτήτης του Παλαιοβιβλιοπωλείου των Αστέγων, Λεωνίδας Κουρσούμης, ενημερώνει πως το βιβλιοπωλείο ετοιμάζεται προκειμένου να δεχτεί ξανά τους επισκέπτες του. Η ίδια ανάρτηση λίγο αργότερα δημοσιεύτηκε και στην σελίδα που διατηρεί το βιβλιοπωλείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το βιβλιοπωλείο – παλαιοπωλείο εγκαθίσταται σε νέο, μόνιμο χώρο και φιλοδοξεί να καταστεί σημείο αναφοράς και προσφοράς των υπηρεσιών του στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Όπως ο ίδιος σημειώνει στις αναρτήσεις του γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να καλυφθούν τα έξοδα της μεταφοράς των βιβλίων και των επίπλων αλλά και εκείνα της ανακαίνιση του νέου χώρου προκειμένου να μπορούν άμεσα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.
Το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων: Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη
«Οφειλή ευγνωμοσύνης. Τρείς συνάνθρωποι μας στήριξαν για το βάψιμο του μόνιμου χώρου: Μας στήριξαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κυρία Πίστη Κρυσταλλίδου. Τους οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας και διότι έδειξαν με τα γρήγορα αντανακλαστικά τους πως στέκονται εμπράκτως σε προσπάθειες ανθρώπων που θέλουν να γυρίσουν ξανά το χαρτί της ζωής τους.Το βάψιμο όλων των επιφανειών του μόνιμου χώρου έγινε με την γενναιόδωρη προσφορά αυτών των τριών ανθρώπων οι οποίοι έχουν δει από την αρχή την προσπάθεια μας», σημειώνει στην ανάρτηση σου ο κ. Κουρσούμης.
«Έχουν σταθεί με το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και όταν έμαθαν πώς δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να βάψουμε για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την λειτουργία του, αμέσως συνέτρεξαν και ανέλαβαν το έξοδο αυτό. Σήμερα δείχνω πολλές, από τη χαρά και την ουσιαστική στήριξη, φωτογραφίες με τη μεταμόρφωση που έχει γίνει στον χώρο μετά το βάψιμο. Πιστεύουμε πως με λίγη ακόμα προσπάθεια δηλαδή δουλειά για να καλύψουμε και τον εξοπλισμό σε υπολογιστές σύντομα θα ανοίξουμε. Αυτός θα είναι σύντομα ο μόνιμος χώρος για το “παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων”», καταλήγει στο μήνυμά του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.