- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεν αποφυλακίζονται οι τρεις χρυσαυγίτες που ζητούσαν αναστολή εκτέλεσης ποινής.
Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε τα αιτήματα τριών καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, οι οποίοι ζητούσαν αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους στο εφετείο.
Ο πυρηνάρχης Περάματος Αν. Πανταζής, που εκτίει ποινή κάθειρξης 12 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση σε βάρος των αλιεργατών στο Κερατσίνι και επικίνδυνη σωματική βλάβη για την επίθεση σε βάρος των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, αλλά και οι Αν. Αναδιώτης και Αρ. Χρυσαφίτης που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών για συνέργεια στην ανθρωποκτονία Φύσσα και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προσέφυγαν στην δικαιοσύνη ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης των ποινών τους μέχρι το Εφετείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών απέρριψαν, κατά πλειοψηφία, το αίτημα του Αν. Πανταζή, ο οποίος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας που -όπως υποστηρίζει- αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος όσο και δύο από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.
Η εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την απόρριψη της αίτησής του, εκφράζοντας την άποψη ότι στην περίπτωση που ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.
«Ο αιτών υποστηρίζει ότι το κόμμα δεν υπάρχει πια. Εγώ άλλα διαβάζω για το αν υφίσταται. Συνεχίζουν να δρουν και να ενεργούν. Όχι όπως τότε, πιο κεκαλυμμένα. Τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε αφορούν ένα πλαίσιο με μακρά δράση και έλαβε χώρα σε περισσότερα του ενός περιστατικού. Αν αφεθεί ελεύθερος, είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων», ανέφερε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.