- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από την Λαχαναγορά του Ρέντη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λ. Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου και την Λ. Σχιστού έως το ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου.
Αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας από Χαλάνδρι έως Πανόρμου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κανελλοπούλου/Κατεχάκη από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού έως την Μεσογείων.
Κλειστή η Καυταντζόγλου λόγω ασφαλτόστρωσης. Προβλήματα στην Χαλκίδος προς Άνω Πατήσια και στα δύο ρεύματα της Σαρανταπόρου.
Πολύ δύσκολη η Λ. Ηρακλείου από Άνω Πατήσια έως τον Περισσό. Δύσκολη η Λ. Βεΐκου και στα δύο ρεύματα.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη έως την Διάκου κι εν συνεχεία στην Λ. Αμαλίας.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ. Αμφιθέας, και από τη συμβολή της με την Παραλιακή έως την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.
Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Αλίμου και στο ύψος του Ελληνικού, η άνοδος της Εθνικής Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από το ύψος σταθμού ΜΕΤΡΟ Άγιος Δημήτριος μέχρι τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών καθώς και η Ηλιουπόλεως/Καρέα προς Αρδηττού.
Δύσκολη η Αρδηττού και στα δύο ρεύματα, η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον και η Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη.
- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από Αχαρνών προς Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
- Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Πειραιώς, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρ. Σμύρνης στου Ρέντη έως και 100μ. μετά από αυτήν, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Κλειστή η Κ. Βάρναλη και Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων.
- Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Νέας Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 57,000 και 58,500.
- Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
- Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 34,637 και 31,863, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
- Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.