- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»
Ο 53χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή - Οι πρώτες πληροφορίες
Σταύρος Δογιάκης: Νεκρός ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» - Τα ίχνη του είχαν χαθεί από εχθές.
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 53χρονου επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εχθές Δευτέρα (21/6). Ο 53χρονος υπήρξε ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 53χρονος άνδρας είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε στους οικείους του τούς λόγους της εξαφάνισής του, ενώ ανέφερε ότι καθιστά τον αδελφό του κληρονόμο της επιχείρησης που διατηρούσαν.
Πληροφορίες από το protothema.gr αναφέρουν ότι ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
O 53χρονος άνδρας μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του είχε παρευρεθεί σε γάμο, ενώ τελευταία φορά εθεάθη το πρωί της Δευτέρας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.