- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη στο γραφείο του Τσακαλώτου
Πρόκειται για δύο σεσημασμένους διαρρήκτες
Συνέλαβαν έναν 22χρονο και έναν 18χρονο για τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για την κλοπή που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι δύο δράστες 18 και 22 ετών, είχαν τότε αφαιρέσει από το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Οι δύο συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι διαρρήκτες και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα, ενώ προσπαθούσαν να διαρρήξουν γραφείο εταιρείας στην οδο Γενναδίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι κατηγορούμενοι εκτός από το γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών της ίδια ημέρα είχαν τρυπώσει και σε άλλα γραφεία που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αν και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για παρόμοια αδικήματα.
Υπενθυμίζεται ότι η διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου είχε γίνει στις αρχές Μαΐου και το συμβάν είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Οι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.