- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη Μόσχα ο Χάρης Θεοχάρης - Το «άνοιγμα» στους Ρώσους τουρίστες
Με ποιους θα συναντηθεί ο υπουργός Τουρισμού
Ο Χάρης Θεοχάρης ταξιδεύει στη Μόσχα, όπου θα έχει σημαντικές επαφές για να έρθουν Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα όταν γίνει το άνοιγμα του Τουρισμού τον Μάιο.
Σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του Τουρισμού στη Ρωσία θα έχει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα, που ξεκινά την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021.
Το ταξίδι του κ. Θεοχάρη στη ρωσική πρωτεύουσα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της περιοδείας του σε τουριστικές αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει του επικείμενου ανοίγματος για το 2021.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός έχει ήδη μιλήσει στη Βουλή για το σχέδιο 5 σημείων και άμυνας για το άνοιγμα του Τουρισμού στις 14 Μαΐου.
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού, το πρόγραμμα των επαφών που θα έχει ο κ. Θεοχάρης στη Μόσχα έχει ως εξής:
- Το απόγευμα της Τετάρτης, 14/04, ο υπουργός Τουρισμού θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR-TASS, στο πλαίσιο του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.
- Την επόμενη ημέρα, 15/04, ο κ. Θεοχάρης θα έχει επίσημες συναντήσεις με: α) την Zarina Doguzova, επικεφαλής του Federal Agency for Tourism (Rostourism), και β) τον υφυπουργό Μεταφορών Dmitriy Zverev.
Κοινό αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις συναντήσεις είναι θέματα που αφορούν στον τουρισμό, στους κανόνες και στα πρωτόκολλα για το άνοιγμα της αγοράς και των συνόρων, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα.
Επίσης, την Παρασκευή, 16/04, ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί με τον Christofor Alexandrovich Konstantinidi, αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της ρωσικής κυβέρνησης, καθώς επίσης και με τον Δημήτρη Σαρακιανίδη, επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι και με τον A' αντιπρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας Nikolay Kasimov.
Στη Μόσχα ο Χάρης Θεοχάρης - Πότε θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Ιτούδη
Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.
Επίσης, θα συναντήσει εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών ομίλων και πρακτορείων από τη Ρωσία (Mouzenidis Travel, TEZ TOUR, Biblio Globus, Pegas, Ambotis, Coral, TUI), καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για την επανεκκίνηση του τουρισμού μετά και το περσινό επιτυχημένο άνοιγμα της αγοράς στη χώρα μας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά την παραμονή του στη Μόσχα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα της Ρωσίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύματα τον συνέδεσαν με την υπόθεση λόγω συνωνυμίας
Πότε θα γίνει η κηδεία του - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
O κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς
To παιδί βρίσκεται στη ΜΕΘ του Παίδων
Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση
Πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικούν τα σούπερ μάρκετ
Επιχειρούν τρία εναέρια μέσα
3.450 μαθητές διεκδίκησαν 1.786 θέσεις
Από τα 100 χρόνια της Έκθεσης και τις νέες υποδομές μέχρι την Ιαπωνία, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και τον τουρισμό όλο τον χρόνο
Πρέπει να θέσουμε τα προγράμματα σπουδών της Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και της Βασικής σε μια τελείως άλλη βάση
Δείτε το σημερινό του σκίτσο
Οδηγός για όσα εφαρμόζονται πρώτη φορά το σχολικό έτος 2026 - 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.