- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιας, καμία αλλαγή δεν προβλέπεται όσον αφορά τους επιβάτες σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και ταξί.
Δεν αλλάζουν οι προβλέψεις όσον αφορά στους επιβάτες σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και ταξί παρά το ολικό lockdown στην Αττική, που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από τις 11 έως και τις 28 Φεβρουαρίου επιτρέπονται σε ταξί και αυτοκίνητα Ι.Χ. δύο επιβάτες και ο οδηγός του οχήματος (σύνολο τρία). Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις που στο όχημα επιβεβαιώνουν γονείς με τα ανήλικα τέκνα τους ή άτομα που χρήζουν βοήθειας.
Να σημειωθεί, παράλληλα, πως ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως η πληρότητα στα μέσα μαζικής μεταφοράς πρέπει να είναι 65% και στα πλοία 50%, με εξαίρεση αυτά που διαθέτουν καμπίνες όταν και ανεβαίνει στο 55% η πληρότητα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.