Ελλαδα

To Milko έδωσε «ζωή» στο γήπεδο μπάσκετ Αγίας Βαρβάρας

Σειρά παίρνει το ανοιχτό γήπεδο Ζωγράφου, ύστερα από απόφαση του κοινού

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 758
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας

Το Milko της ΔΕΛΤΑ παρέδωσε το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας.

Το Milko της ΔΕΛΤΑ, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό και με ψηλά το κεφάλι παρέδωσε το πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας στα παιδιά που κατοικούν στην περιοχή. Έτσι το γήπεδο αυτό πραγματικά ζωντάνεψε, απέκτησε χρώμα και ζωή, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να παίξουν με ασφάλεια, να ονειρευτούν και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Το Milko ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης, μέσω του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ειδώλου των παιδιών και ambassador του brand χρόνια τώρα, δημιούργησε μια συλλεκτική συσκευασία με τη μορφή και την υπογραφή του, μέρος των εσόδων της οποίας έκαναν αληθινό το όνειρο πολλών παιδιών… Έτσι μέσω αυτής της ενέργειας το Milko της ΔΕΛΤΑ κατάφερε να εμπνεύσει τα παιδιά, ώστε κάθε φορά που μπαίνουν στο νέο τους γήπεδο, σε κάθε σουτ, σε κάθε τρίπλα, να τους ακολουθούν τα μηνύματα «Καν’ το αληθινό» και «Πίστεψέ το»! Να γίνουν ένα μέσα τους, μέχρι την πραγματοποίηση και του πιο τρελού τους ονείρου, όπως έκανε και ο ίδιος ο Super Star του NBA! Το παιδί από τα Σεπόλια…

Στην υλοποίηση του σχεδίου συμμετείχε ενεργά και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας. Ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος παρέστη στην παράδοση, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Η δημιουργία χώρων άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και επιλογή. Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της περιοχής μας. Το γήπεδο άλλαξε πραγματικά μορφή, έγινε λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλές. Γνωρίζουμε ότι η ΔΕΛΤΑ στρατηγικά στηρίζει τον αθλητισμό εδώ και χρόνια, και ειδικότερα το άθλημα του μπάσκετ. Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτήν τη σημαντική προσφορά αλλά και για τη δυνατότητα που δίνεται στα παιδιά μας να ονειρεύονται και να αγωνίζονται με αισιοδοξία διεκδικώντας το μέλλον τους».

Το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας
Πώς ήταν πριν το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας

Το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας
Πώς ήταν πριν το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας

Η ενέργεια του Milko όμως δεν σταματά εδώ! Η πρωτοβουλία «Καν’ το για τη γειτονιά σου» συνεχίζεται, καθώς το κοινό αγοράζοντας μία από τις συλλεκτικές συσκευασίες Milko Hood Makeover είχε την ευκαιρία να αναδείξει με την ψήφο του το επόμενο γήπεδο που θα ανακατασκευαστεί και να κερδίσει συλλεκτικά δώρα της ενέργειας. Παράλληλα, ένας από τους καταναλωτές μας που ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα Milko Hood Makeover που θα σχεδιάσει το νέο γήπεδο. Η ομάδα αυτή αποτελείται από τον Same84, καλλιτέχνη που ασχολείται με το graffiti, τη ζωγραφική, το street art και έχει σχεδίασε το εικαστικό των Limited edition μπουκαλιών της ενέργειας, τον Mike, έναν νέο και χαρισματικό τραγουδιστή και παρουσιαστή μουσικών εκπομπών με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, και τον Alex, το νεότερο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, έναν ταλαντούχο νέο αθλητή του μπάσκετ που παίρνει τη σκυτάλη από τα αδέρφια του Γιάννη και Κώστα ώστε να συνεισφέρει και εκείνος στην παράδοση ενός ολοκαίνουριου γηπέδου στα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ. 

Το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας
Πώς είναι τώρα το γήπεδο Μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας

Το νέο γήπεδο που αναδείχτηκε μέσα από την ψήφο των καταναλωτών του Milko, βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου! Έτσι τώρα το Milko θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του προς το κοινό, ώστε να παραδώσει ένα νέο ολοκαίνουριο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, κάνοντας έτσι ακόμα περισσότερα όνειρα αληθινά. Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ