- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης μπαρ που δούλευε μετά τα μεσάνυχτα κλείδωσε την πόρτα για να μην τον γράψει η Αστυνομία.
Ιδιοκτήτης μπαρ, θαμώνες και σερβιτόρες παρέμειναν σιωπηλοί όλη τη νύχτα προκειμένου να μην τους αντιληφθεί η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας είχαν πληροφορίες για ένα μπαρ της περιοχής τους που λειτουργεί παρανόμως μετά τις 00:30. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μπαρ δέχεται πελάτες με τηλεφωνικό ραντεβού μετά την ώρα υποχρεωτικού κλεισίματος που προβλέπουν τα μέτρα για τον νέο κορωνοϊό.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι και περίμεναν να διαπιστώσουν αν οι πληροφορίες τους ευσταθούν. Όντως, κάποια στιγμή, μετά τις 00:30, ένας πελάτης πλησίασε την είσοδο του μπαρ και μια κυρία του άνοιξε για να περάσει. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στάθμευσαν μπροστά στο κατάστημα με περιπολικό για να προβούν σε έλεγχο του καταστήματος. Τότε διαπίστωσαν ότι η πόρτα του μπαρ ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τον ιδιοκτήτη να την ξεκλειδώσει όμως δεν αποκρίθηκε κανείς.
Κλειδωμένοι μέχρι τις 9 το πρωί
Ιδιοκτήτης, θαμώνες και εργαζόμενες του μπαρ τηρούσαν σιγή ιχθύος, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις αρχές. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, ήταν αποφασισμένοι. Συνέχισαν για ώρες να ζητούν από τον ιδιοκτήτη του μπαρ να ανοίξει την πόρτα. Ξημέρωσε και οι δύο πλευρές δεν είχαν εγκαταλείψει τα πόστα τους. Περίπου στις 7 το πρωί η Αστυνομία ενημέρωσε την Εισαγγελία για να εισέλθει νομότυπα στο κατάστημα. Δύο ώρες αργότερα και αφού δεν είχε άλλη επιλογή, ο ιδιοκτήτης του μπαρ άνοιξε την πόρτα και επέτρεψε την είσοδο στις αρχές. Οι θαμώνες μαζί με τις κυρίες που εργάζονται στο μπαρ είχαν εξαντληθεί μετά από τόσες ώρες αναμονής.
Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί επέβαλαν στην επιχείρηση χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγισαν το μπαρ για τρεις ημέρες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εικόνα της αγοράς σε τρεις μεγάλες φοιτητουπόλεις - Συμβουλές για ασφαλή αναζήτηση
Ισχυροί άνεμοι και βροχές προκάλεσαν εκατοντάδες περιστατικά - Σε επιφυλακή οι αρχές
Πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ από τη ΣΤΑ.ΣΥ
Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά - Σε επιφυλακή το Λιμενικό Σώμα ενόψει Σαββατοκύριακου
Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές και οι καταιγίδες από το μεσημέρι - Αναλυτική πρόγνωση
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.