- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη που γέννησε με καισαρική και έπεσε σε κώμα
Γέννησε στις 18 Μαΐου 2020 και λίγες ώρες αργότερα μπήκε εσπευσμένα στην Εντατική
Τραγωδία στην Ηλεία: Ξεψύχησε η 27χρονη έγκυος που γέννησε και λίγες ώρες αργότερα έπεσε σε κώμα - Τι δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας.
Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι πέθανε στην Ηλεία η 27χρονη που γέννησε με καισαρική και έπεσε σε κώμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο patrisnews, η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της, χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στην Εντατική. Η 27χρονη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου 2020.
«Πως αυτό το κορίτσι μπήκε όρθιο και υγιέστατο, σήμερα χαροπαλεύει στο κρεβάτι της εντατικής; Από κει και έπειτα το τι συνέβη κανείς μας δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το πούμε» ανέφερε σε δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας.
Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλης, έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, του ΠΓΝΠ, όπου η 27χρονη Δώρα υπεβλήθη σε καισαρική τομή στις 18 Μαΐου 2020.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Ένα διεθνές συνέδριο 63 ομιλητών από 23 χώρες, 1-4 Οκτωβρίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου
Τι ώρα ξεκινά η συναυλία και ποιους θα δούμε στο pre show
Έρευνα για τα οικονομικά των δύο γιατρών
Αναλυτική πρόγνωση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πέφτει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση του Μeteo
Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, το Fanzone του event, στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξει δωρεάν για το κοινό, από τις 10:00 το πρωί
Σε καθοριστικό στάδιο προχωρά η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.