- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε
Υπόκλιση από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη - Η ανάρτησή του στο Facebook
Στην αστυνομία παρέδωσε υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων μια τσάντα με 19.000 ευρώ - Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.
Συγκινεί η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε.
Το γεγονός έκανε γνωστό ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook.
Όπως αναφέρει στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο, η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων βρήκε μια τσάντα στην οποία υπήρχαν 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία.
«Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Δείτε το βίντεο με την υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων που βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε αφεθεί ελεύθερος στις αρχές Σεπτεμβρίου
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ανακουφισμένοι δηλώνουν συγγενείς θυμάτων
Πώς τον έπεισαν οι απατεώνες
Το όχημα που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα
Μεγάλες ζημιές στην πολυκατοικία
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκτό το αίτημα συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.