- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλός ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα την Παρασκευή
Ηλιοφάνεια και εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο
Βελτιώνεται ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα την Παρασκευή, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Βελτιωμένος καιρός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, αλλά επίσης τοπικά ισχυρό παγετό τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα ή ομίχλες νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα κεντρικά και ιδιαίτερα στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -6 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -6 έως 11 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από -1 έως 13 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -5 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου από 0 έως 11 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη από 5 έως 13 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τοπικά στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και μέχρι το μεσημέρι τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με προοδευτική περαιτέρω εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν στα παράκτια τμήματα ανατολικοί βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα νησιωτικά τμήματα βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και προοδευτική περαιτέρω εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθεί 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Η ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό ατύχημα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη βία κατά συναυτουργία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ώρα θα αναχωρήσουν οι τελευταίοι συρμοί
Σε ποια περιοχή η θερμοκρασία έδειξε -3,2 βαθμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.