- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στα ελληνοτουρκικά σύνορα «ανεπιθύμητος» τζιχαντιστής
Στη «νεκρή ζώνη». Δεν τον θέλει κανένας
Η Τουρκία απέλασε αμερικανό τζιχαντιστή. Τον έστειλε στην Ελλάδα. Εμείς δεν τον δεχτήκαμε και παραμένει στη «νεκρή ζώνη».
Τον αμερικανό τζιχαντιστή που ανακοίνωσε προηγουμένως η Άγκυρα ότι απέλασε, ενώ προανήγγειλε και τον επαναπατρισμό ακόμα επτά γερμανών τζιχαντιστών και 11 γάλλων μελών του ISIS, φέρεται πως έστειλε στην Ελλάδα.
Ο τζιχαντιστής που φέρεται να συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» στη βόρεια Συρία, εστάλη στις Καστανιές, στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, αλλά η Ελλάδα δεν τον δέχθηκε με αποτέλεσμα να παραμένει στη «νεκρή ζώνη» μεταξύ των δύο χωρών.
«Ένας αμερικανός ξένος τρομοκράτης απελάθηκε από την Τουρκία μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ισμαήλ Τσατακλί, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV επικαλέστηκε δήλωση του Τσατακλί σύμφωνα με την οποία «τρεις ακόμη ένοπλοι του Ισλαμικού Κράτους που κρατούνται σε κέντρα απέλασης θα απελαθούν σήμερα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.