- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξανδρούπολη: Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία δύο αλλοδαπών
Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την εύρεση των σορών
Οι σοροί των θυμάτων είχαν εντοπιστεί στις 24 Μαρτίου του 2018, εντός κτιρίου, στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος, του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Την υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί νεκροί στις 24 Μαρτίου του 2018, εντός κτιρίου, στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την εύρεση των δύο σορών, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, επίσης αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 32 ετών.
Σημειώνεται ότι οι δύο σοροί βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη (η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2017), κάτω από κουβέρτες, φέροντες τραύματα από μαχαίρι και θλων όργανο σε διάφορα σημεία του σώματός τους, ενώ στο χώρο, όπου υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, δεν εντοπίστηκαν έγγραφα και προσωπικά τους αντικείμενα.
Ωστόσο οι εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών Αρχών, η διεξοδική εξερεύνηση του χώρου του εγκλήματος και η αξιοποίηση των στοιχείων και δεδομένων που συγκεντρώθηκαν, οδήγησαν στον εντοπισμό των δύο δραστών. Από τα εν λόγω στοιχεία προκύπτει ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ θυτών και θυμάτων οι οποίοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην παράτυπη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.
Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της εγκληματικής οργάνωσης και για παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών και περί όπλων, η οποία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Ο 32χρονος δράστης συνελήφθη αμέσως μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος, ενώ ο 30χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.