Ελλαδα

Βίντεο -ντοκουμέντο: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης με την παρέα Κρητικών

Το βίντεο είχε τραβήξει ο ίδιος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giakoumakis
Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη © INTIME NEWS/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρά το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του, ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει και έκανε παρέα με τους Κρητικούς.

Βίντεο το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος Βαγγέλης Γιακουμάκης μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σε αυτό φαίνεται ο άτυχος σπουδαστής με την «σκληρή» παρέα των Κρητικών. 

Σύμφωνα με το Star, παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του,  ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή και έκανε παρέα με τους Κρητικούς οι οποίοι τον είχαν υποβάλει σε βασανιστήρια. Το βίντεο καταγράφηκε λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή. Οι Κρητικοί φέρονατι να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν και να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ωστόσο κανείς τους δε βρέθηκε χθες στο δικαστήριο.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Πιστιόλας «το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης  για την υπόθεση  θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Βίντεο ντοκουμέντο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ