- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίσιο τέλος στη Θεσσαλονίκη. Το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) εξουδετέρωσε βλήμα πυροβολικού από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Τούμπα.
Εξουδετερώθηκε το βλήμα πυροβολικού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, 105 χιλιοστών, που βρέθηκε στο ρέμα της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), το βλήμα παρελήφθη από κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού Ξηράς, μεταφέρθηκε και εξουδετερώθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων και Βολής Ασκού- Προφήτη.
Υπενθυμίζεται ότι το βλήμα εντόπισε νωρίς το πρωί πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.