Ελλαδα

Ψάχνουν απαντήσεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Οι έντονοι καβγάδες, οι κατηγορίες για εξωσυζυγικές σχέσεις και το τελευταίο τηλεφώνημα το βράδυ του Σαββάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε το 4χρονο παιδί του και αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε το 4χρονο παιδί του και αυτοκτόνησε/©ATHENSVOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Αναπάντητα ερωτήματα για τα κίνητρα του πατέρα που σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο Χαλάνδρι.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν απαντήσεις στην κατάθεση της σοκαρισμένης μητέρας. Όπως διαπιστώθηκε, το όπλο του φονικού είχε κλαπεί το 2018 από κατοικία στην Παλλήνη και άγνωστο παραμένει το πώς κατέληξε στα χέρια του 27χρονου.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 11.00 το πρωί της Κυριακής. Γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα των δύο νεκρών βρέθηκαν οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι επί της οδού Τυμφρηστού.

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε το 4χρονο παιδί του και αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε το 4χρονο παιδί του και αυτοκτόνησε/©ATHENSVOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του παιδιού. Προσπαθούσε, μάταια, να επικοινωνήσει με τον 27χρονο, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο σπίτι μαζί με την αδελφή της, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με την τραγική πραγματικότητα: Το παιδί της ήταν νεκρό και δράστης της δολοφονίας ο ίδιος του ο πατέρας.

Έντονοι καβγάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Γ.Ν. βρισκόταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού, η οποία είναι Ρομά. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Οι καβγάδες ήταν συχνοί και έντονοι.

Πατέρας και γιος ζούσαν στο ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου τα τελευταία δύο χρόνια. Ο αυτόχειρας ήταν υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει σε μικρή ηλικία τον πατέρα του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατηγορούσε την 22χρονη πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Το βράδυ του Σαββάτου είχαν έντονη λογομαχία μέσω τηλεφώνου. Από το πρωί της Κυριακής η μητέρα προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο στην άλλη άκρη της γραμμής δεν απαντούσε κανείς. Έτσι, αποφάσισε να ξεκινήσει από τον Γέρακα, όπου διαμένει, και να πάει στο Χαλάνδρι. Εκεί, έμαθε τα τραγικά νέα και υπέστη σοκ.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι από την οικογενειακή τραγωδία και επισημαίνουν ότι «λύγισαν» ακόμα και οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν νεκρά τα δύο μέλη της οικογένειας. Σοκ υπέστη και η μητέρα του 27χρονου, όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 22χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Έγκλημα Χαλάνδρι

Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την οικογενειακή τραγωδία στον Νέο Κόσμο, όπου μια μητέρα με ψυχολογικά προβλήματα πέταξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας το παιδί της και στη συνέχεια πήδηξε και εκείνη στο κενό. Και οι δυο τους βρήκαν τραγικό θάνατο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ