- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα «παρέμβαση» της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», πραγματοποιήθηκε στις 11:20 σήμερα, στην πρεσβεία της Ελβετίας, στην οδό Ιασίου 2 στο Κολωνάκι.
Περίπου 10 μέλη της συλλογικότητας εμφανίστηκαν έξω από την πρεσβεία, είπαν στον φύλακα που βρισκόταν στην είσοδο να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, είσήλθαν στο ισόγειο του κτιρίου, όπου πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα αλληλεγγύης σε διωκόμενους στην Ελβετία και αποχώρησαν. Από την Αστυνομία ακολούθησαν αναζητήσεις και προσήχθησαν 10 άτομα στην Ασφάλεια Αττικής.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι υπεύθυνοι της πρεσβείας και ο ιδιώτης φύλακας, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν δίωξη σε βάρος των μελών του «Ρουβίκωνα», οπότε πιθανότατα οι προσαχθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Αστάθεια σε νότια και Κρήτη, αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.