- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αρχίζει εκ νέου η δίκη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Έπειτα από αναβολή που είχε πάρει την Τρίτη
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη αλλά πήρε αναβολή καθώς ένας από τους 12 κατηγορουμένους και, συγκεκριμένα, ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή, δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν.
Ως εκ τούτου, ο δικηγόρος του έλαβε τρεις ημέρες διορία για να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μιλώντας στο cretapost, την περασμένη Τρίτη όταν έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με τη σύζυγό του, τη μητέρα και τον αδερφό του καθώς και με στενούς οικογενειακούς φίλους, δήλωσε πως «για μένα τώρα όλα είναι καλά».
Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.