- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα κενά στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή από ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης
Τι εξετάζουν οι αρχές
Βασικά ερωτήματα προκαλεί η σοκαριστική υπόθεση του βιασμού του ταξιτζή από τον φερόμενο ως δράστη, τον ηθοποιό του Θεάτρου Τέχνης Γιώργο Κάρκα.
Αν και η ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το iefimerida, έδειξε σξουαλική κακοποίηση του ταξιτζή, η αστυνομία εξετάζει τρία βασικά κενά στην ιστορία που προκαλούν εντύπωση.
Το γεγονός δε ότι ο ταξιτζής δεν θυμάται πολλά πράγματα περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στον οδηγό αφού τον είχε καλέσει μέσα από εφαρμογή, είχαν καταγραφεί τα στοιχεία του και, επομένως, η κλήση του θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί.
Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές είναι γιατί αφού οι τρεις άλλοι άνδρες ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά και ο οδηγός αρνήθηκε, δεν έδιωξε από το ταξί και τον 27χρονο.
Υπεθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, ο 24χρονος οδηγός ταξί, το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη.
Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή.
Ο νεαρός αυτοκινητιστής παρέλαβε τον πελάτη ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Όμως γύρω στις 21.30, ο αυτοκινητιστής φτάνει με το όχημα του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας στους γιατρούς να βοηθήσουν τον πελάτη και συνεπιβάτη του ο οποίος εκ πρώτης όψεως έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Βγαίνοντας, ωστόσο, από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και σωριάστηκε λιπόθυμος.
Οι γιατροί τού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέφεραν ενώ εκείνος, καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις του, είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού κατάφερε να σηκωθεί, ξέσπασε κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί.
«Αλήτη, τι μου έδωσες» φώναζε, ενώ ταυτόχρονα του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές. Οι γιατροί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και στη συνέχεια οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων διαπίστωσαν ότι ο επιβάτης είχε επάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, κατά το protothema, ο οδηγός ταξί, όταν έφτασε στο σημείο να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε ότι τον περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά.
Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, αρνήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο.
Ο αυτοκινητιστής, καθώς ανακτούσε τη μνήμη του, ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος άνδρας ψέκασε με ένα σπρέι στο καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο είπαν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά από τη ναρκωτική ουσία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.