- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έστησαν έναν βιασμό»: Ξεσπά ο πατέρας του ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης (video)
Ο γιος του κατηγορείται για ασέλγεια σε ταξιτζή
«Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν τόσα κενά που δε χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται γαι τον βιασμό του 24χρονου ταξιτζή.
Ο πατέρας του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ κάνοντας λόγο για στημένη υπόθεση.
«Στήσανε ένα βιασμό», υποστήριξε και τόνισε ότι ο γιος του είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια.
«Δεν αισθανόμαστε καλά σαν οικογένεια, οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν τόσα κενά που δε χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση» τόνισε υποστηρίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του γιου του και τον στηρίζει.
Σημείωσε δε πως ο γιος του, ενώ βρισκόταν στο κρατητήριο ζήτησε από τη μητέρα του να του φέρει μια φόρμα για έναν συγκρατούμενό του ο οποίος δεν είχε να φορέσει.
«Τα ερωτικά αντικείμενα ήταν για προσωπική του χρήση», είπε και πρόσθεσε ότι το φερόμενο ως θύμα, ο 24χρονος ταξιτζής, μίλησε με συναδέλφους του ταξιτζήδες, οι οποίοι του είπαν πως κανείς δεν τον πιστεύει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ισχύει για πτήσεις προς το Τελ Αβίβ
Ποιες περιοχές θα αφορούν
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρακτική που διχάζει
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Ο αθλητισμός, οι σπουδές στο Παρίσι και η λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο
Τα δυσάρεστα γεγονότα που συνδέθηκαν με την Παρασκευή και ο φόβος για τον αριθμό 13
Κατολισθήσεις και ακραία φαινόμενα στον Χελμό οδηγούν σε διακοπή της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα
Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε δύο οικισμούς – Ξηλώθηκαν 230 μέτρα καλωδίων από το δίκτυο
Φωτογράφιζε πλοία και έστελνε το υλικό στην Πολωνία
Εισβολή σε οστεοφυλάκιο στους Αγίους Αναργύρους - Οστά νεκρού χρησιμοποιήθηκαν σε βίντεο απειλής αντιποίνων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.