- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πρόεδρος εργαζομένων Μετρό: Από Δευτέρα ταλαιπωρία στα εκδοτήρια
Γιατί θα προκύψουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επιβατών
Για σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επιβατών κάνει λόγο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό.
Ο Σπύρος Ρεβύθης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», επισημαίνοντας ότι από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου θα σχηματιστούν ουρές και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού θα είναι μεγάλη, καθώς θα τεθεί σε ισχύ η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστου.
«Στα λιγοστά εκδοτήρια, γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους, θα έρθουν φοιτητές, υπερήλικες, άνθρωποι με προβλήματα υγείας και άλλοι» ανέφερε.
«Εμείς ζητήσαμε να "απλώσουν" το μέτρο, αλλά δεν μας έχουν απαντήσει.Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δεν μας έχει δεχθεί καν» πρόσθεσε.
Όπως υπενθύμισε, η κάρτα εκδίδεται μόνο σε έξι εκδοτήρια στη γραμμή 1 (Ηλεκτρικός), πέντε στη γραμμή 2 («κόκκινη») και έξι στη γραμμή 3 («μπλε»).
«Όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία», κατήγγειλε ο πρόεδρος του σωματείου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σήμερα η κατάθεση του πατέρα του Γεράσιμου-Ιάσωνα Γεωργιάδη
Δείτε τους χάρτες που δημοσίευσε ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η προθεσμία για τις αιτήσεις
Ισχυροί άνεμοι από τις επόμενες ημέρες
«Δεν είναι δυνατόν να απομονώνεις ένα ιατρείο και να το στοχοποιείς»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το σημερινό του σκίτσο
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Έχει γίνει άρση απορρήτου για έξι τηλέφωνα
Εν αναμονή της ΕΔΕ για το περιστατικό για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό
Επιχείρηση απομάκρυνσης των ενοίκων
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Πάνω από 4.000 στην Ειδική Αγωγή
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.