- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρχιμανδρίτης αγνοείται - Αγωνία στο Γύθειο
Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούσαν σε μεγάλο τμήμα της Μάνης
Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο Γύθειο για την τύχη του αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Μπολοβίνου, ο οποίος οποίου αγνοείται από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 19/3. Την εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη κατήγγειλαν στην αστυνομία οι συνάδελφοί του κληρικοί.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας. Εκείνη την ώρα στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα. Από τότε δεν δώσει σημεία ζωής. Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Γύθειο καταφτάνει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Στο Γύθειο έχει μεταβεί και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σήμα του κινητού του αρχιμανδρίτη σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια δουλειά στο σπίτι ή η μουσική λίγο πιο δυνατά μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες
Ποια Κυριακή αλλάζει στην Ελλάδα
«Θα θυμίζει προχωρημένο φθινόπωρο ή αρχές χειμώνα»
Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους
Δύο συλλήψεις στου Ζωγράφου
Μια νέα παρέμβαση στις φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ δημιουργεί πιο λειτουργικούς και φιλόξενους χώρους για μελέτη, συνεργασία και καθημερινή ζωή
Πότε περιμένουμε περισσότερο νερό
Το χρονικό των υποθέσεων
Τι γράφει μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πού και τι ώρα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Ξεκινούν από αύριο Τρίτη οι ανοιχτές συζητήσεις και δράσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πόσο πέφτει η θερμοκρασία, θυελλώδεις οι βοριάδες στο Αιγαίο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.