- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις συνθήκες διαβίωσης ατόμων με βαρύ αυτισμό και τον θάνατο της Ζωής, ενός εκ των παιδιών που νοσηλεύονταν στο Λοιμωδών (Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»), οι εργαζόμενοι του θεραπευτηρίου, αλλά και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα διαμαρτυρία.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση, έμειναν στην πύλη του νοσοκομείου με ένα ταψί γεμιστά, ελιές και φέτα, έστειλαν μήνυμα στη Θεανώ Φωτίου, φωνάζοντας «με ντομάτες γεμιστές δεν φτιάχνει η πρόνοια».
Η ΠΟΕΔΗΝ είναι με το πλευρό των εργαζομένων, στηρίζει την κινητοποίησή τους και χαρακτηρίζει «κόλαση» τις συνθήκες περίθαλψης και εργασίας στις 38 Προνοιακές Μονάδες Περίθαλψης της χώρας.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, με δηλώσεις του τόνισε ότι το προσωπικό πριν τη κρίση ήταν 5.500 άτομα, 4.000 παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, και σήμερα είναι περίπου 2.600 άτομα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.