- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ποιος πήρε τελικά την άδεια για συλλαλητήριο από τον Δήμο Αθηναίων
Η αιτιολόγηση της απόφασης
Την άδεια για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος έλαβε από τις υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου.
Η άδεια, η οποία προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, δόθηκε στο Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου μετά την προσκόμιση των εγγράφων υποστήριξης φορέων και των καταστατικών τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όπως είχε ζητηθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.