- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υποχωρεί η κακοκαιρία το βράδυ – Νέα επιδείνωση από την Πέμπτη
Το κρύο θα είναι εντονότερο λόγων των ισχυρών βοριάδων 7-8 μποφόρ
Υποχωρεί από απόψε, η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, ωστόσο από την Πέμπτη περιμένουμε ένα καινούργιο σύστημα, που θα «δώσει» έντονα φαινόμενα.
Όπως μετέδωσε ο μετεωρολόγος του Star, Μανώλης Ανανδρανιστάκης, αύριο Τρίτη θα εξακολουθήσουμε να έχουμε βροχές στη νότια μόνο Ελλάδα (από την Αθήνα και νοτιότερα, Πελοπόννησο, νότιο Ιόνιο, Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα).
Ωστόσο οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα ρίξουν αρκετά τη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να νιώθουμε έντονα το κρύο λόγω των ενισχυμένων βοριάδων.
Η Τετάρτη θα είναι μια πολύ καλή μέρα, αλλά από Πέμπτη έως και Κυριακή περιμένουμε σημαντική αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες που θα είναι πιο έντονες σε κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα, και πολύ ενισχυμένους νοτιάδες 7-8 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.