- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κοντοπίδης: Επικρατεί ομερτά κρυφού σχολειού στην ΑΣΟΕΕ (video)
«Στην πρυτανεία έχουν παραδώσει το Πανεπιστήμιο σε ομάδα που ασκεί βία και επιβάλλει την ιδεολογία της»
«Ομερτά κρυφού σχολειού» κατήγγειλε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών με Κυστική Ίνωση που ξυλοκοπήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κοντοπίδης δήλωσε ότι απέστειλε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μανώλη Γιακουμάκη e-mail για τον ξυλοδαρμό, στο οποίο ο κ. Γιακουμάκης απάντησε αμέσως, ζητώντας του συγγνώμη. Ωστόσο, όταν ρώτησε τον πρύτανη «αν επιτρέπεται να ξαναπάμε στην ΑΣΟΕΕ» εκείνος δεν απάντησε ποτέ, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν φτάσει. «Πήγα υποψιασμένος. Λίγο πριν μπω είδα ένα παιδί με ανοιγμένη μύτη και έμαθα ότι είχαν χτυπηθεί συνολικά δύο φοιτητές. Όταν μπήκα ήταν σχετικά ήρεμα και δεν φοβήθηκα», ανέφερε για να προσθέσει. «Ανεβαίνοντας τα σκαλιά ήταν κάτι παιδιά που μοίραζαν φυλλάδια κατά της οργάνωσης. Μου έδωσαν ένα, το είδα και το πέταξα. Το θεώρησαν προσβολή και με κόλλησαν στον τοίχο».
Παρά το γεγονός ότι είπε σε έναν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων ότι έχει αναπνευστική ανεπάρκεια τελευταίου σταδίου, συνέχισαν να τον προπηλακίζουν. «Κάποια στιγμή πήγα να ανοίξω το βίντεο στο κινητό και τότε άρχισαν να με χτυπούν και να με βρίζουν».
«Στη συνέχεια», είπε ο Δημήτρης Κοντοπίδης, «με έβγαλαν σηκωτό μέχρι το πεζοδρόμιο».
«Δεν θεωρώ ότι σε ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο είναι δυνατόν να μας βγάζουν σηκωτούς» τόνισε και στη συνέχεια κατήγγειλε πως «στην πρυτανεία αποδέχονται ότι μια ομάδα είναι κυρίαρχη, ακύρωσαν τις επόμενες εκδηλώσεις της παγκόσμιας ΜΚΟ AIESEC, επομένως έχουν παραδώσει το Πανεπιστήμιο σε ομάδα που ασκεί βία και επιβάλλει την ιδεολογία της… Aποδέχονται την ομηρία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.