- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοντοπίδης: Επικρατεί ομερτά κρυφού σχολειού στην ΑΣΟΕΕ (video)
«Στην πρυτανεία έχουν παραδώσει το Πανεπιστήμιο σε ομάδα που ασκεί βία και επιβάλλει την ιδεολογία της»
«Ομερτά κρυφού σχολειού» κατήγγειλε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών με Κυστική Ίνωση που ξυλοκοπήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κοντοπίδης δήλωσε ότι απέστειλε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μανώλη Γιακουμάκη e-mail για τον ξυλοδαρμό, στο οποίο ο κ. Γιακουμάκης απάντησε αμέσως, ζητώντας του συγγνώμη. Ωστόσο, όταν ρώτησε τον πρύτανη «αν επιτρέπεται να ξαναπάμε στην ΑΣΟΕΕ» εκείνος δεν απάντησε ποτέ, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν φτάσει. «Πήγα υποψιασμένος. Λίγο πριν μπω είδα ένα παιδί με ανοιγμένη μύτη και έμαθα ότι είχαν χτυπηθεί συνολικά δύο φοιτητές. Όταν μπήκα ήταν σχετικά ήρεμα και δεν φοβήθηκα», ανέφερε για να προσθέσει. «Ανεβαίνοντας τα σκαλιά ήταν κάτι παιδιά που μοίραζαν φυλλάδια κατά της οργάνωσης. Μου έδωσαν ένα, το είδα και το πέταξα. Το θεώρησαν προσβολή και με κόλλησαν στον τοίχο».
Παρά το γεγονός ότι είπε σε έναν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων ότι έχει αναπνευστική ανεπάρκεια τελευταίου σταδίου, συνέχισαν να τον προπηλακίζουν. «Κάποια στιγμή πήγα να ανοίξω το βίντεο στο κινητό και τότε άρχισαν να με χτυπούν και να με βρίζουν».
«Στη συνέχεια», είπε ο Δημήτρης Κοντοπίδης, «με έβγαλαν σηκωτό μέχρι το πεζοδρόμιο».
«Δεν θεωρώ ότι σε ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο είναι δυνατόν να μας βγάζουν σηκωτούς» τόνισε και στη συνέχεια κατήγγειλε πως «στην πρυτανεία αποδέχονται ότι μια ομάδα είναι κυρίαρχη, ακύρωσαν τις επόμενες εκδηλώσεις της παγκόσμιας ΜΚΟ AIESEC, επομένως έχουν παραδώσει το Πανεπιστήμιο σε ομάδα που ασκεί βία και επιβάλλει την ιδεολογία της… Aποδέχονται την ομηρία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.