- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα πλοία της γραμμής επιβιβάζονται Κρητικοί αγρότες – Απόβαση στην πρωτεύουσα για το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη
Με στόχο να δώσουν ηχηρό μήνυμα (όπως λένε ) στην κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα
Με τα πλοία της γραμμής αναχωρούν απόψε οι Κρητικοί αγρότες προκειμένου να δώσουν το παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο, με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα.
Έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους φορέων της Κρήτης,, αλλά και την στήριξη άλλων επαγγελματικών κλάδων όπως των μελισσοκόμων,, οι αγρότες φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια «ιστορική», όπως λένε, κινητοποίηση στην Αθήνα.
Στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, στην Ένωση Ηρακλείου, στο Εργατικό Κέντρο καθώς και στους κατά τόπους αγροτικούς συλλόγους και στις συνεταιριστικές οργανώσεις υποβλήθηκαν εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο καθώς μετά από συμφωνία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής είναι 20 ευρώ.
Τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης σε πρόσφατη σύσκεψη τους στο Ηράκλειο, αποφάσισαν να μετέχουν στο συλλαλητήριο. Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες της Ένωσης Ηρακλείου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενώ στο πλευρό των αγροτών τάσσεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.