- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την είσοδο των συμβολαιογράφων στις αίθουσες και τη διεξαγωγή πλειστηριασμών προσπάθησαν να εμποδίσουν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και άλλοι πολίτες στα Ειρηνοδικεία τόσο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης.
Λεπτομερέστερα, παρόλο που ήταν γνωστό εξαρχής από τις ανακοινώσεις των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ότι δε θα γίνουν ακούσιοι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν στις πράξεις τους με φωνές και πανό.
Στην Αθήνα ακυρώθηκε στην πράξη η διαδικασία.
Στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδουν τοπικά μίντια, οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν τη σύλληψη της κ. Ιωάννας Χρουσαλά Μπιλίση, προέδρου του τοπικού Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, εναντίον της οποίας προανάγγειλαν ότι θα καταθέσουν μήνυση, επειδή αυτή είπε πως ολοκληρώθηκαν ορισμένοι πλειστηριασμοί, ενώ –όπως υποστηρίζουν οι ακτιβιστές- αυτό δε συνέβη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.