- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτή είναι η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μαξίμου (εικόνες)
Είχε μπει και στη Βουλή διακόπτοντας ομιλία του Τσίπρα
Αυγή Βουτσινά λέγεται η γυναίκα που πέταξε την κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, φορώντας μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν: «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες».
Μάλιστα, η ίδια ανήρτησε και φωτογραφία της από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου την προσήγαγαν οι αστυνομικοί μετά το περιστατικό.
Η Αυγή Βουτσινά δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την επικαιρότητα, τον περασμένο Οκτώβριο κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».
Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε την φωνή και γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του, ωστόσο σχολίασε ότι «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας». Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε «Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε τον λόγο».
Στο αστυνομικό τμήμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου...!!!!
Posted by Avgi Voutsina on Tuesday, January 19, 2016
Posted by Avgi Voutsina on Wednesday, December 24, 2014
*Στη φωτογραφία άρθρου διακρίνεται στις 15 Ιουλίου, αμέσως μετά τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές, να καίει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή (Πηγή: facebook)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.