- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γερμανία: Αυτοκίνητο απογειώθηκε και καρφώθηκε σε στέγη αχυρώνα - Δύο σοβαρά τραυματίες
Απίστευτο περιστατικό - Ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε 7χρονο σε τραμπολίνο
Αυτοκίνητο στη Γερμανία έπεσε σε 7χρονο και καρφώθηκε σε στέγη - Σοβαρά τραυματίες ο οδηγός και η σύζυγός του, έρευνα σε εξέλιξη.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην πόλη Μπέμτε της βορειοδυτικής Γερμανίας, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, τραυματίζοντας σοβαρά έναν 7χρονο και καταλήγοντας με εντυπωσιακό τρόπο στη στέγη ενός αχυρώνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Γερμανίας, το όχημα συγκρούστηκε αρχικά με σταθμευμένο αυτοκίνητο, έσπασε έναν φράκτη και εισήλθε σε αυλή σπιτιού, όπου χτύπησε το παιδί που έπαιζε σε τραμπολίνο.
Έπειτα, λόγω του ανώμαλου εδάφους, το όχημα εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά και προσγειώθηκε στη σκεπή παρακείμενου αχυρώνα, περίπου τρία μέτρα πάνω από το έδαφος.
Ο 7χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και ο 42χρονος οδηγός –του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή– καθώς και η σύζυγός του, υπέστησαν επίσης σοβαρούς τραυματισμούς. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα οι δύο γιοι τους, ηλικίας 11 και 12 ετών, καθώς και ένας 13χρονος φίλος τους, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα.
Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες πυροσβέστες, ασθενοφόρα και δύο ελικόπτερα διάσωσης. Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν τη στέγη του αχυρώνα για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε με γερανό. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ καλεί την ηγεσία στην Αβάνα «να ανοίξουν τα μάτια τους»
Νέα προειδοποίηση από τον Ποντίφικα
Οι οικογένειά της απευθύνει συνεχώς εκκλήσεις προς όσους έχουν πληροφορίες για την τύχη της
Οφείλουμε να έχουμε λιτή διατροφή γιατί η φύση «εξαντλείται».
Πιθανή η εκδίκηση επειδή χτύπησε την κόρη και τον εγγονό τους
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Δεν τολμούν πλέον να προχωρήσουν πέρα από την Αραβική Θάλασσα», αναφέρει σε αυτό το μήνυμά του
Η υπόθεση επτά μελών της αδελφότητας Chi Phi οδηγείται σε σώμα ενόρκων
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Το Mediapart δημοσίευσε ιδιωτικά μηνύματα που αποδίδει στον ηγέτη της γαλλικής Ακροδεξιάς
Είχε συμμετάσχει σε ραδιοφωνική εκπομπή, καλώντας τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα πρόληψης
Η Τεχεράνη αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή
Καταγγελίες για ποινές - χάδι
Η Ματίλντε Σιρακουζάνο εξετάζει το ενδεχόμενο μήνυσης
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις
Η προειδοποίηση αφορά το Memorial Hall
Στο στόχαστρο του ο Μπάρακ Ομπάμα
Η ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο τίτλος της διατηρείται εφ’ όρου ζωής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.