- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ κάποια στιγμή
«Δεν ξέρω, ίσως μια μέρα, αυτή η κλίση υπάρχει», απάντησε ο 47χρονος γιος του Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ κάποια στιγμή
Ο 47χρονος πρωτότοκος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, που είναι επιφορτισμένος τώρα με εμπορικές υποθέσεις της οικογένειάς του, δεν απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο «μια μέρα» να είναι υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Δεν ξέρω, ίσως μια μέρα, αυτή η κλίση υπάρχει», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, στη διάρκεια οικονομικού φόρουμ στην Ντόχα, όταν η συντονίστρια του πάνελ τον ρώτησε αν σκέπτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, μετά την αποχώρηση του πατέρα του.
Όμως αυτή τη στιγμή, είπε, σκοπός του είναι να μεταφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο την επιθυμία της κυβέρνησης Τραμπ να «εκδιώξει την ιδεολογία woke που πήρε τον έλεγχο». «Δεν είναι μόνο θέμα της κυβέρνησης. Είναι [θέμα] και του επιχειρηματικού τομέα», είπε.
Η δεύτερη θητεία της κυβέρνησης Τραμπ είναι «η μεγαλύτερη ευκαιρία να επανεκκινήσει η Αμερική και να επανεκκινήσουν οι σχέσεις στον κόσμο, να δημιουργηθεί ευημερία και ανάπτυξη για όλο τον κόσμο. Και είμαι απολύτως σίγουρος για αυτό», πρόσθεσε, κλείνοντας μια συνεδρία όπου επέμεινε στο ότι ο ίδιος είναι πάνω απ΄όλα επιχειρηματίας.
Επιχειρηματίας προτού ο πατέρας του γίνει πρόεδρος, θα παραμείνει και «μετά», είπε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Trump Organization, της οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, του τουρισμού, των ξενοδοχείων ή ακόμη των γηπέδων γκολφ.
Ο πατέρας του συντηρεί την αμφιβολία για το αν το θα επιδιώξει τρίτη θητεία, κάτι που απαγορεύεται από το αμερικανικό Σύνταγμα και προκαλεί επικρίσεις από τους αντιπάλους του.
«Δεν ξέρω, πρέπει να το σκεφτώ», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, ευρισκόμενος ακόμη στο Κατάρ, ενώπιον Αμερικανών στρατιωτών στη βάση αλ-Ουντέιντ.
Η 22η τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, που εγκρίθηκε το 1947, αναφέρει ότι «κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί περισσότερες από δύο φορές πρόεδρος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινηματογραφική κλοπή από την αίθουσα αποδεικτικών στοιχείων
Οι υπουργοί Ενέργειας συνεδριάζουν στο Δουβλίνο - Οι υψηλές τιμές αυξάνουν την πίεση σε καταναλωτές και οικονομίες
Ελεύθερο το πεδίο δράσης για την Τεχεράνη και τους συμμάχους της
Το κατηγορητήριο βασίστηκε σε δύο μαρτυρίες, ενώ ο ίδιος υπέγραψε την ομολογία του
Στα ύψη το κόστος δανεισμού εν μέσω πολιτικών και κοινωνικών εντάσεων
Μία νεκρή και δύο τραυματίες ο μέχρι τώρα απολογισμός
Σε ισχύ το αμερικανικό εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων
«Προσλάβετε δικηγόρους» παροτρύνει ο ηθοποιός
Είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό από τις αρχές του έτους
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ καλεί την ηγεσία στην Αβάνα «να ανοίξουν τα μάτια τους»
Νέα προειδοποίηση από τον Ποντίφικα
Οι οικογένειά της απευθύνει συνεχώς εκκλήσεις προς όσους έχουν πληροφορίες για την τύχη της
Οφείλουμε να έχουμε λιτή διατροφή γιατί η φύση «εξαντλείται».
Πιθανή η εκδίκηση επειδή χτύπησε την κόρη και τον εγγονό τους
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Δεν τολμούν πλέον να προχωρήσουν πέρα από την Αραβική Θάλασσα», αναφέρει σε αυτό το μήνυμά του
Η υπόθεση επτά μελών της αδελφότητας Chi Phi οδηγείται σε σώμα ενόρκων
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.