- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Αντζελίνα Τζολί θα τιμηθεί με το «TIFF Tribute Award» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο
Ο λόγος πίσω από τη βράβευση της σταρ
Αντζελίνα Τζολί: Θα τιμηθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με το «TIFF Tribute Award» - Ο λόγος πίσω από τη βράβευση της σταρ
Η Αντζελίνα Τζολί θα λάβει το βραβείο «TIFF Tribute Award» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.
Το βραβείο το οποίο δημιουργήθηκε από την Anne-Marie Canning, αναγνωρίζει τα άτομα που συνδυάζουν τον κοινωνικό αντίκτυπο με την τέχνη του κινηματογράφου. Έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με αυτό το βραβείο ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και οι Μίρα Ναΐρ και Αλανίς Ομπομσαγουίν. «Η Αντζελίνα Τζολί είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο που όχι μόνο ψυχαγωγεί το κοινό, αλλά χρησιμοποιεί την επιρροή της για να προωθήσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TIFF, Κάμερον Μπέιλι.
«Είναι τιμή μας να της απονείμουμε το βραβείο αυτό, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στον κινηματογράφο και την αφοσίωσή της στην κοινωνική αλλαγή».
Η Τζολί επιστρέφει στο διάσημο φεστιβάλ μετά την επιτυχία των ταινιών της το 2017, «First They Killed My Father», την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε και «The Breadwinner», της οποίας ανέλαβε την παραγωγή.
Η ιστορία της ταινίας της Τζολί «Without Blood»
Η νέα της ταινία «Without Blood» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την ίδια ημέρα που θα της απονεμηθεί το βραβείο.
Σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή της σταρ το «Without Blood» είναι ένα πολεμικό δράμα βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλεσάντρο Μπάρικο.
Ακολουθεί το ταξίδι ενός κοριτσιού για εκδίκηση, αλλά και εσωτερικής γαλήνης σε περίοδο πολέμου. Πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγιεκ και Ντέμιαν Μπιχίρ.
Σύμφωνα με το Variety, το βραβείο θα απονεμηθεί στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Fairmont Royal York Hotel, κατά τη διάρκεια των βραβείων TIFF Tribute Awards.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eνώ η σύγκρουση έχει πλέον μπει στον έβδομο μήνα
Παραμένουν στη φυλακή των ΗΠΑ
Όσα δήλωσε ο Νορβηγός πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στέρε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο
Toν έχουν καταγγείλει η θετή κόρη του, η σύζυγός του, η πεθερά του, η κουνιάδα του και μία φίλη του ζευγαριού
Η υπηρεσία θα συνδέεται με το Facebook και το Instagram
Ο βιοχάκερ επιχειρηματίας που θέλει να πατάξει τον θάνατο στο πιο αλλόκοτο πείραμα με τη σύντροφό του, Κέιτ Τόλο
Παρουσιάστηκε ο Νόμος για την Οικονομικά Προσιτή Στέγαση από την Κομισιόν
2,7 δισ. ευρώ διαχειρίζεται ο μεγαλοεπενδυτής Κρις Ρόκος, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει τη φορολογική του έδρα στην Ελλάδα
Με αφορμή τον θάνατο ενός εγκληματία πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και την πολιτική αποσιώπησης
Ποιες βασιλικές οικογένειες δίνουν το παρών
Περισσότεροι από 46.000 Νορβηγοί πέρασαν μπροστά από το φέρετρό του τις τελευταίες ημέρες
Το πλοίο μετέφερε 2 εκατ. βαρέλια μαζούτ
Δεξαμενόπλοιο υπό παναμαϊκή σημαία δέχθηκε επίθεση - Η πυρκαγιά που ξέσπασε κατασβέστηκε
Γιατί ο φόβος του ισλαμισμού δεν μπορεί να γίνει άλλοθι για την ανοχή απέναντι στην ακροδεξιά
Διπλωματική σύγκρουση χωρίς προηγούμενο μετά τις κυρώσεις του Λονδίνου για τους οικισμούς
Ο κόσμος των καθαρτικών, της πρόκλησης εμετού και της ανηλεούς κατάναλωσης φαγητού
Έρευνα του ECFR αποκαλύπτει κρίση εμπιστοσύνης και διεύρυνση του «χάσματος φαντασίας»
Οι γονείς του βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος
Το έργο στο οποίο συμμετέχει
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.