Κοσμος

O βασιλιάς Κάρολος δείχνει πώς είναι η βασιλική άμαξα «από μέσα»

Η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε βίντεο στο X μετά πρώτη χρονιά στον θρόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bασιλιάς Κάρολος: To πρώτο έτος του ως βασιλιάς σε ανασκόπηση στο X
© EPA/Neil Hall

Βασιλιάς Κάρολος: Βίντεο από την πρώτη χρονιά στον θρόνο 

Ο Κάρολος Γ' έδωσε μια νέα εικόνα του πρώτου πλήρους έτους του ως βασιλιάς - μοιραζόμενος πλάνα από την «Carriage Cam» (κάμερα της άμαξας) με τη βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια του ανοίγματος του Κοινοβουλίου σε ένα βίντεο που ολοκληρώνει το 2023.

Ο Κάρολος φαίνεται να μιλάει με τη σύζυγό του και να χαιρετάει το πλήθος σε μια σπάνια ματιά στο εσωτερικό της άμαξάς τους η οποία είχε κατεύθυνση προς το Κοινοβούλιο στις 7 Νοεμβρίου του 2023.

Τα πλάνα βρίσκονται στο επίκεντρο του πρώτου tweet του βασιλιά για το 2024, κάνοντας ανασκόπηση των τελευταίων 12 μηνών και των καθηκόντων του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία.

Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ, ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο δήμαρχος του Μάντσεστερ Άντι Μπέρναμ και άλλοι πολιτικοί ηγέτες βρίσκονται στο βίντεο. 

Κοινοποιώντας το tweet σήμερα, ο επίσημος λογαριασμός του βασιλιά στο X ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για όλες τις θερμές υποδοχές σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο το 2023. Εύχομαι σε όλους ένα πολύ ευτυχισμένο 2024».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ