Κοσμος

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου

Έπαθε αφυδάτωση λόγω καύσωνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπενιαμίν Νετανιάχου
© EPA

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με το γραφείο του

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί χθες με αφυδάτωση, με τους γιατρούς να λένε λένε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε χθες, Σάββατο, στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια, και τέθηκε υπό παρακολούθηση στη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με το γραφείο του.

Η αυτοκινητοπομπή του εθεάθη να αποχωρεί από το Sheba με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να επικαλούνται ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου για το εξιτήριο.

Οι νοσοκομειακές αρχές του Sheba επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση περί αφδυδάτωσης και πρόσθεσαν ότι επιπλέον εξετάσεις, ανάμεσά τους και ένα υποδόριο holter που του τοποθετήθηκε, κατέληξαν ότι «η καρδιολογική κατάσταση του Νετανιάχου είναι καλή».

Σε χθεσινό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εμφανίζεται σε καλή διάθεση και δηλώνει ότι έκανε διακοπές στην Θάλασσα της Γαλιλαίας χωρίς να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα.

Η εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, η οποία διεξάγεται συνήθως Κυριακή, μετατέθηκε για αύριο, Δευτέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ