Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ ετοιμάζονται να παλέψουν σε κλουβί
Ο λόγος που ξέσπασε διαμάχη
Κόντρα ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Έτοιμοι να παλέψουν σε κλουβί
Στο ρινγκ ετοιμάζονται να λύσουν οι διαφορές τους ο Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν γίνει τεταμένες, μετά την απόφαση του Ζούκερμπεργκ να αναπτύξει μια παρόμοια πλατφόρμα με το Twitter, με τον Μασκ να μην βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση και να προκαλεί τον ανταγωνιστή του σε μονομαχία.
Όταν ένας χρήστης του Twitter τον «προειδοποίησε» πως ο Ζούκερμπεργκ κάνει ζίου ζίτσου, ο Μασκ ανέφερε πως είναι έτοιμος για μια «μάχη» σε κλουβί.
Zuck my 👅
— Elon Musk (@elonmusk) June 21, 2023
Better be careful @elonmusk I heard he does the ju jitsu now 😆 🤣 😂 😹 😆 🤣 😂 😹 😆
— Kwmarkoff@aol.com (@kwmarkoff26656) June 21, 2023
Την απάντηση του Ελον Μασκ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ιδιοκτήτης της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, γράφοντας «στείλε μου τοποθεσία», με την επιβεβαίωση πως επρόκειτο για τον αυθεντικό του λογαριασμό να έρχεται από εκπρόσωπο της Meta στον συντάκτη του «The Verge», Alex Heath.
Ο Μασκ δεν το άφησε να περάσει έτσι, γράφοντας προφανώς με αποδέκτη τον Ζούκερμπεργκ «Vegas Octagon», φαινομενικά ως απάντηση στο αίτημα τοποθεσίας του Ζούκερμπεργκ.
«Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ ''The Walrus'', όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα» έγραψε επίσης ο Musk στο Twitter, απαντώντας στον Alex Heath, που επιβεβαίωσε πως ο Ζούκερμπεργκ δεν αστειευόταν με την «πρόκληση» για μάχη.
I’ve confirmed that Mark Zuckerberg is serious about fighting @elonmusk and is now waiting on the details (if Musk decides to follow through)
— Alex Heath (@alexeheath) June 22, 2023
“The story speaks for itself,” a Meta spokesperson says re: Zuck’s IG post saying “send me location”https://t.co/4g1IkqOl47
Η κόντρα στο παρελθόν
Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχουν παρελθόν στη μεταξύ τους διαμάχη, καθώς, όπως υπενθυμίζει το CNN, το 2017 επιδόθηκαν σε κόντρα για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Μασκ έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, περιγράφοντάς την ως δυνητικά υπαρξιακή απειλή για το ανθρώπινο γένος. Ο Ζούκερμπεργκ, από την άλλη πλευρά, είχε μια πολύ πιο αισιόδοξη άποψη για την AI.
Κατά τη διάρκεια ενός Facebook Live εκείνη την εποχή, ο Ζούκερμπεργκ χαρακτήριζε τους «κακόπιστους» που σκιαγραφούσαν «σενάρια καταστροφής» ως «αρκετά ανεύθυνους».
Ο Μασκ ανταπέδωσε λίγο αργότερα, γράφοντας στο Twitter: «Ο Μασκ δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Μίλησα με τον Μαρκ γι' αυτό. Η αντίληψή του για το θέμα είναι αρκετά περιορισμένη».
Ο Ελον Μασκ έριξε τον Ζούκερμπεργκ από την τρίτη θέση του Bloomberg Billionaires Index το 2020, πριν γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο λίγο αργότερα.
Τον εκτόπισε για λίγο από την κορυφή τον Δεκέμβριο ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος του γαλλικού γίγαντα ειδών πολυτελείας LVMH (LVMHF), προτού επανακτήσει τον τίτλο του τον Μάιο. Ο Ζούκερμπεργκ βρίσκεται τώρα στη 10η θέση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δραπέτευσε τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης στη Νορβηγία
Η 33χρονη παρασύρθηκε από SUV και σύρθηκε για περίπου ένα τετράγωνο
Το όχημα έπεσε ανεξέλεγκτα πάνω στα παιδιά
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Για τη μια εκ των δυο παραδέχεται εν μέρει την ενοχή του
Νέες λεπτομέρειες τρεις μήνες μετά το θεαματικό χτύπημα
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα στη λειτουργία του
Αφόρητη πίεση από την Ουάσιγκτον προς την Κοπεγχάγη
Η μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τον αναλυτή Ρέι Τακέι
Τι κατήγγειλε πριν από την τραγωδία η σερβιτόρα που σκοτώθηκε στην πυρκαγιά
«Το καθεστώς επιτίθεται σαν πληγωμένο ζώο», λέει ο γιος του τελευταίου σάχη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.