Κοσμος

Ποιος άγνωστος έρωτας αποκαλύπτεται στο νέο βιβλίο για την Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πότε θα κυκλοφορήσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζάκι Κένεντι
Η Τζάκι Κένεντι © EPA

Τζάκι Κένεντι Ωνάση: Ποιος άγνωστος έρωτας αποκαλύπτεται σε νέα βιβλίο για τη ζωή της - Πότε θα κυκλοφορήσει

Μια νέα βιογραφία με τίτλο «Jackie: Public, Private, Secret» από τον συγγραφέα διασημοτήτων J. Randy Taraborrelli έρχεται να φέρει νέες αποκαλύψεις για τη θρυλική ζωή της Τζάκι Κένεντι Ωνάση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του People η πρώην Πρώτη Κυρία λίγο πριν το θάνατό της κατέστρεψε ένα μέρος του προσωπικού της αρχείου με ένα ιδιαίτερο τελετουργικό τρόπο. Mεταξύ αυτών ήταν ένα σημείωμα που έλαβε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από έναν πρώην εραστή της, τον αρχιτέκτονα Τζον Καρλ Γουόρνεκε(Jack Warnecke). Το σημείωμα έγινε η αφορμή μιας επανασύνδεσης στο διαμέρισμά της λίγους μήνες πριν τον θάνατό της στις 19 Μαΐου 1994 από λέμφωμα non-Hodgkin. Τρεις δεκαετίες πριν η Τζάκι τον είχε ερωτευτεί και ήταν εκείνος που σχεδίασε το μνημείο του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι στο Εθνικό Κοιμητήριο του 'Αρλινγκτον.

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό της ο Γουόρνεκε μοιράστηκε τις αναμνήσεις του με τον συγγραφέα με την προϋπόθεση να παραμείνουν κρυφές μέχρι και μία δεκαετία μετά τον θάνατό του. Σημειώνεται ότι έφυγε από την ζωή το 2010, σε ηλικία 91 ετών. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι μεταξύ των πολλών αποκαλυπτικών στιγμών που δημοσιεύονται σε αυτή τη νέα βιογραφία.

«Πολλά από τα βιβλία για την Τζάκι έχουν να κάνουν με τη λάμψη και τη φήμη της. Εγώ ήθελα να γράψω για την ανθρώπινη πλευρά της», δήλωσε στο PEOPLE ο συγγραφέας.

Το νέο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ