- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Πισωγύρισμα» του Τραμπ - Θέλει να κάνει comeback στο Facebook
Έστειλε επιστολή στον Ζούκερμπεργκ ζητώντας του να συναντηθούν
Ντόναλντ Τραμπ: Θέλει να επιστρέψει στο Facebook - H επιστολή στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να μπορέσει να επιστρέψει στο Facebook, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, καλώντας να «μην φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος».
Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του «μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή» του Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Νομίζουμε ότι η αναστολή του λογαριασμού στο Facebook του προέδρου Τραμπ διαστρέβλωσε ριζικά και περιόρισε τη δημόσια συζήτηση», αναφέρει ο Σκοτ Γκαστ στην επιστολή που εστάλη χθες Τρίτη.
Προτρέπει την πλατφόρμα να «προωθήσει τον γνήσιο διάλογο και όχι να φιμώσει έναν υποψήφιο για την προεδρία».
Ο πρώην ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων αποκλείστηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για δύο χρόνια μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι υποστηρικτές του κατά του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου 2021.
Το Facebook είχε εκτιμήσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορούσε να επιστρέψει παρά μόνο όταν «θα έχουν εξαφανιστεί οι κίνδυνοι για την ασφάλεια του κοινού».
Όταν ρωτήθηκε σήμερα από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της Meta, της μητρικής εταιρίας του δικτύου, υποσχέθηκε μια απόφαση για την τύχη του πρώην προέδρου «εντός των προσεχών εβδομάδων».
Ο Τραμπ επανήλθε ήδη στο Twitter στις 19 Νοεμβρίου 2022, τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές του 2024. Ωστόσο, δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη κανένα μήνυμα στον λογαριασμό αυτόν, επικοινωνώντας κυρίως μέσω της δικής του πλατφόρμας, της Truth Social.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.