- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η ασυνήθιστη συνέντευξη του Μακρόν και οι απαντήσεις για την προσωπική του ζωή
Τι είπε ο Γάλλος πρόεδρος για τη σχέση του με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν
Γαλλία: Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Εμανουέλ Μακρόν σε δημοσιογράφους που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού
Για το εφηβικό του ειδύλλιο και για τον γάμο του μίλησε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη.
Ειδικότερα, μια ομάδα νέων στο φάσμα του αυτισμού, που περιγράφεται ως «άτυποι δημοσιογράφοι», έκανε τον Εμανουέλ Μακρόν να μιλήσει για τον εαυτό του με ασυνήθιστη ειλικρίνεια. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε αντιμέτωπος με ερωτήσεις που οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ως επί το πλείστον δεν τολμούν να κάνουν.
Η ερώτηση που ξεχώρισε είχε να κάνει με τη σχέση του Μακρόν με τη σύζυγό του, με έναν από τους δημοσιογράφους να ζητά από τον Γάλλο πρόεδρο να την διαβάσει ο ίδιος νιώθοντας συστολή για το περιεχόμενό της.
Le Papotin, merci ! 💙 pic.twitter.com/lI9BIUxS2e
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) January 7, 2023
«Είναι ο πρόεδρος», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν, διαβάζοντας την ερώτηση που του έδωσε ο νεαρός που τον ρωτούσε: «Θα πρέπει να δώσει το παράδειγμα και να μην παντρευτεί τη δασκάλα του».
Les journalistes du Papotin ont rencontré le Président de la République, Emmanuel Macron, pour une rencontre sans filtre.
— Le Papotin (@JournalPapotin) January 5, 2023
Rendez-vous samedi 7 janvier à 20h30 sur @France2tv pour découvrir l’émission.#LesRencontresDuPapotin #Papotin pic.twitter.com/8JGfgrny64
«Δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να αποτελείς παράδειγμα ή όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος η επιλογή δεν είναι δική σου», απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε «δεν ήταν ακριβώς καθηγήτριά μου. Ήταν η δασκάλα υποκριτικής μου. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, δεν ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών» με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε γέλια και να σχολιάζουν ότι ήταν μια απάντηση για να ξεγλιστρήσει και τον Εμανουέλ Μακρόν να σχολιάζει γελώντας ότι «ήδη διαστρεβλώνετε τις απαντήσεις μου».
Ερωτηθείς ο Μακρόν για το εάν αν έχει αρκετά χρήματα ανέφερε ότι ως πρόεδρος της Γαλλίας εισπράττει λιγότερα χρήματα από όταν εργαζόταν ως τραπεζίτης.
#TempsForts #Sem2
— France2ServicePresse (@France2_Presse) December 20, 2022
La rédaction du #Papotin invite @EmmanuelMacron à répondre aux questions des journalistes atypiques
📆 samedi 7 janvier à 20h30
Prod : @ToledanoNakache @JLament @ClementChovin @tristancarne @PoulainOriginal #servicepublic @JournalPapotin pic.twitter.com/HVJ83yMOW5
Μεταξύ άλλων οι «άτυποι δημοσιογράφοι» από το Le Papotin, ένα περιοδικό που ιδρύθηκε το 1990 σε ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας για νέους με αυτισμό, ρώτησαν τον Μακρόν για τη φιλία με τον Γάλλο Πρόεδρο να απαντά «δεν είναι η καλύτερη δουλειά να έχεις πολλούς φίλους». Ο Γάλλος Πρόεδρος κλήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης να μιλήσει και για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Στο τέλος της συνέντευξης, ο πρόεδρος της Γαλλίας συνεχάρη τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις που δέχθηκε λέγοντας ότι «με οδήγησαν σε δρόμους που δεν είχα υπάρξει ποτέ σε άλλες συνεντεύξεις με άλλους δημοσιογράφους».
📅 On vous donne rendez-vous avec le Président de la République, Emmanuel Macron, samedi 7 janvier à 20h30 sur @France2tv pour un nouvel épisode des Rencontres du Papotin !#LesRencontresDuPapotin #LePapotin pic.twitter.com/CQMAk9DDjy
— Le Papotin (@JournalPapotin) January 2, 2023
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.