Κοσμος

Βετεράνος του Βιετνάμ πέτυχε το απόλυτο σε λοταρία της Μασαχουσέτης

Θα παίρνει 25.000 δολάρια κάθε χρόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ρέιμοντ Ρόμπερτς νικητής στη λοταρία της Μασαχουσέτης
© Youtube / NBC

Μασαχουσέτη: Νικητής της λοταρίας βετεράνος του Βιετνάμ - Η διαίσθηση για τους λαχνούς και το ετήσιο ποσό

Βετεράνος του Βιετνάμ στη Μασαχουσέτη, ο Raymond Roberts, κέρδισε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε λοταρία, παίζοντας έξι φορές τα ίδια ακριβώς νούμερα, ακολουθώντας τη διαίσθησή του. 

Όπως αποκάλυψε η διαίσθησή του «έλεγε»:  «μην αγοράζεις μόνο ένα εισιτήριο, αγόρασε έξι και χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς αριθμούς σε κάθε εισιτήριο». Οι νικητήριοι αριθμοί που επέλεξε ο Raymond Roberts ήταν ένας προσεκτικά επινοημένος συνδυασμός γενεθλίων και ημερομηνιών επετείου, αριθμούς που είχε χρησιμοποιήσει σε άλλα λαχεία και στο παρελθόν. 

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος κέρδισε ένα εφάπαξ ποσό σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων (£1,6 εκατομμυρίων), αλλά και 20 ετήσιες πληρωμές των 25.000 δολαρίων. Ο βετεράνος του Φολ Ρίβερ, 50 μίλια νότια της Βοστώνης, πήρε τα κέρδη του στις 15 Δεκεμβρίου και το πρώτο που σκέφτεται να κάνει είναι να αγοράσει μία «μοτοσικλέτα». 

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι πιθανότητες να κερδίσετε μόνο τα $25.000 ετησίως, το ισόβιο έπαθλο, είναι μία στις 1.813.028. Οι κάτοικοι της Μασαχουσέτης ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για λαχεία και ξυστό από οπουδήποτε αλλού στις ΗΠΑ.

New England Veteran wins lottery six times in a row

Με πληροφορίες από BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ