Κοσμος

Η Σαρλίν του Μονακό έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Αλβέρτο με μία σύντομη φράση

Τι είπε για τη μακρά απουσία της στη Ν. Αφρική

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρλίν του Μονακό
© EPA / SEBASTIEN NOGIER / POOL

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Το πρόβλημα υγείας, η παραμονή στη Ν. Αφρική και οι φήμες χωρισμού με τον Αλβέρτο

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μετά από χρόνια σιωπής παραχώρησε συνέντευξη στη Monaco Matin και απάντησε σε όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τον γάμο της με τον Αλβέρτο και το διάστημα που βρισκόταν μακριά από την οικογένειά της, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Τον Μάρτιο του 2021 η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική, χώρα καταγωγής της, για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Το γεγονός ότι άργησε να επιστρέψει στο πριγκιπάτο, φούντωσε τις φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Αλβέρτο, την ώρα που νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως για εξώγαμα τέκνα του 64χρονου πρίγκιπα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν στη συνέντευξή της παραδέχεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στα ιγμόρεια κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική της Ελβετίας για να αναρρώσει. «Βαδίζω στο μέλλον βήμα βήμα, τη μία μέρα μετά την άλλη», δήλωσε η πριγκίπισσα του Μονακό. Για τη συγκεκριμένη της δήλωση, δημοσιεύματα σχολίασαν ότι η πριγκίπισσα βρήκε την ευκαιρία μέσω της τελευταίας της συνέντευξης να πει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ούτε κρίση στον γάμο της.

Σαρλίν του Μονακό: Πώς προετοιμάζει τα δίδυμα παιδιά τους για τα πριγκιπικά τους καθήκοντα

Στην ίδια συνέντευξη, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου αναφέρθηκε και στα 8χρονα παιδιά της, τα οποία είχαν γενέθλια στις 10 Δεκεμβρίου και τα γιόρτασαν με τους γονείς τους στο παλάτι, σε αντίθεση με το περασμένο έτος, όταν η Σαρλίν τούς είχε ευχηθεί από κλινική της Ζυρίχης. «Είναι δύο παιδιά που έχουν τη δική τους γλώσσα επικοινωνίας και που καταλαβαίνει το ένα το άλλο. Αγαπιούνται μεταξύ τους και έχουν αναπτύξει μια τεράστια καλοσύνη, έχουν ένα μοναδικό δέσιμο», δήλωσε για τα δίδυμα η πρώην Ολυμπιονίκης κολύμβησης. Μάλιστα, υποστήριξε ότι, αν και ακόμη είναι παιδιά, αρχίζουν να καταλαβαίνουν τους ρόλους τους. «Με τον σύζυγό μου όταν πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση τους εξηγούμε περί τίνος πρόκειται – το είδος της εκδήλωσης ή της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και μαζί με τον πρίγκιπα επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις εκδηλώσεις και οι τέσσερις μας».

Το απόγευμα της Τετάρτης, η οικογένεια συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στους κήπους του παλατιού. Η Σαρλίν με τη βοήθεια των παιδιών της μοίρασε δώρα στα παιδιά του Μονακό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ