Κοσμος

Κορίνα Λάρσεν: Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος «απειλήθηκε ότι θα έχει το τέλος της Νταϊάνα»

Τι καταγγέλλει σε σειρά Podcast

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χουάν Κάρλος
Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος © EPA

Κορίνα Λάρσεν: Η σχέση με τον Χουάν Κάρλος, τα δικαστήρια και οι απειλές για τη ζωή της

Η σχέση της 58χρονης Γερμανίδας Κορίνα Λάρσεν και του πρώην βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, έγινε αντικείμενο podcast οκτώ επεισοδίων, το πρώτο εκ των οποίων αναμένεται να δημοσιευτεί στις 7 Νοεμβρίου. Η Κορίνα Λάρσεν κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση, απειλές και παρακολούθηση κατά του Χουάν Κάρλος και αναμένεται να περιγράψει λεπτομερώς τη σχέση τους. 

Σε κάθε επεισόδιο της σειράς των podcast «Corinna and the King» η Κορίνα Λάρσεν επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή της κοινής ζωής της με τον Χουάν Κάρλος. Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο η Κορίνα Λάρσεν αποκαλύπτει ότι 
η σχέση με τον Ισπανό γαλαζοαίματο ξεκίνησε το 2004 σε κυνήγι όπου συμμετείχε ο Χουάν Κάρλος σε φάρμα της επαρχίας Καστίγια Λα Μάντσα και εκείνη είχε προσκληθεί ως ειδική για τα όπλα. Μετά την πρώτη γνωριμία η Λάρσεν αποκαλύπτει ότι ο Ισπανός βασιλιάς της έστελνε κάθε μέρα επιστολές και λουλούδια, κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις του πως θέλει να ξεκινήσει μαζί της μια εξωσυζυγική σχέση. 

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και αισθάνθηκα πως κάποιος είναι δίπλα στο κρεβάτι μου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου... Αν δεν υπακούσεις αυτές τις εντολές, μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», καταγγέλλει η Κορίνα Λάρσεν πως την απείλησε ο τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρόλνταν, ο οποίος την είχε επισκεφθεί στο Λονδίνο. Η Λάρσεν υποστηρίζει ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και επέστρεψε στο σπίτι της, στην Ελβετία. Όπως περιγράφει, βρήκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα με απόκρυψη, στο οποίο της μίλησαν για κάποια τούνελ.

Ποια είναι η Κορίνα Λάρσεν - Η σχέση με τον Χουάν Κάρλος

Η Κορίνα Λάρσεν γεννήθηκε το 1964 στη Γερμανία από μητέρα Γερμανίδα και Δανό πατέρα. Μεγάλωσε στη Φρανκφούρτη, στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στην Ελβετία και σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Γενεύης. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε στη L'Oreal και από το 2000 μέχρι το 2006 στη βρετανική εταιρεία Boss Sporting, στην οργάνωση κυνηγιού σπάνιων ζώων. Το 2006 δημιούργησε τη δική της εταιρεία παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις και κυβερνήσεις με την επωνυμία Apollonia Associates και εγκαταστάθηκε στο Μονακό ως σύμβουλος της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Η Κορίνα Λάρσεν έκανε δύο γάμους και έχει δύο παιδιά. Το 1990 παντρεύτηκε τον Βρετανό επιχειρηματία Φίλιπ Άντκινς με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Αναστασία. Το 1995 πήρε διαζύγιο και το 2000 μπήκε στα σαλόνια της αριστοκρατίας μετά τον γάμο της με τον Γερμανό πρίγκιπα Κασμίρ Ζου Σεν Βιτγκενστάιν, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον πρίγκιπα Αλέξανδρο Κύριλλο. Το 2005 η Κορίνα πήρε διαζύγιο από τον κατά 12 χρόνια νεότερο της Γερμανό αριστοκράτη, αλλά επέλεξε να κρατήσει το επίθετό του. Ήδη, από το 2004 είχε γίνει γνωστό πως η γοητευτική Γερμανίδα ήταν η επίσημη ερωμένη του βασιλιά της Ισπανίας. Όμως, τον Απρίλιο του 2012 το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο, όταν ταξίδεψε μαζί στη Μποτσουάνα για κυνήγι ελεφάντων. Τότε, αποκαλύφθηκε πως τα έξοδα για το βασιλικό σαφάρι στην Αφρική, που κόστισε 40.000 ευρώ, τα είχε πληρώσει ο Μοχάμεντ Εγιάντ Καγιαλί, σύμβουλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Αφορμή για την αποκάλυψη της σχέσης του ζευγαριού ήταν ένα ατύχημα του βασιλιά στο ισχίο και η άμεση ανάγκη να μεταφερθεί στην Ισπανία με αεροπλάνο για να χειρουργηθεί.

Με πληροφορίες από Hola, New York Post και Πρώτο Θέμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ