Ελλαδα

Ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ιαματικά λουτρά στις Σέρρες

Τα αναπάντητα ερωτήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko-astynomia

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένων σε ιαματικά λουτρά στις Σέρρες

Στις Σέρρες βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για το ζευγάρι ηλικιωμένων που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε ιαματικά λουτρά. Οι ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου από υπάλληλο της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας. Νεκροί είναι ένας 72χρονος και μια 70χρονη. Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα.

Δημοσίευμα στο GRTimes αναφέρει ότι ήταν η τρίτη φορά που το ζευγάρι ηλικιωμένων είχε κάνει ιαματική θεραπεία στη συγκεκριμένη εγκατάσταση. 

«Εγώ θα μείνω μόνο στα γεγονότα και από εκεί και πέρα είναι δουλειά της Αστυνομίας, να εξακριβώσει το τι ακριβώς συνέβη καθώς όλες οι υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό και αυτές θα βγάλουν το πόρισμα» ανέφερε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρα και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς».

«Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ