- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Απολυμένη στην Ελβετία περιέλουσε ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου με εύφλεκτο υγρό και την έκαψε με καμινέτο
Η γυναίκα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Ελβετία: Μια Γερμανίδα έκαψε με καμινέτο τη ρεσεψιονίστ ενός ξενοδοχείου απ' όπου την είχαν διώξει την προηγούμενη ημέρα
Μια Εσθονή ρεσεψιονίστ, εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της Λοζάνης, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού μια Γερμανίδα την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και την έκαψε με καμινέτο.
Η 38χρονη υπάλληλος του ξενοδοχείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και «η ζωή της κινδυνεύει» ανέφερε η αστυνομία της Λοζάνης. Φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του κορμού.
Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών, η δράστιδα περιέλουσε το θύμα με εύφλεκτο υγρό και προσπάθησε να την κάψει με το καμινέτο. Η 44χρονη ύποπτη συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα στο κέντρο της Λοζάνης και στην κατοχή της βρέθηκαν τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην επίθεση.
Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δηλώσεις μαρτύρων, αναφέρουν ότι η Γερμανίδα εκδιώχθηκε χθες από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν το θύμα. «Την έβγαλαν από το ξενοδοχείο μας», είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ο Έρικ Φάσμπιντ, στην εφημερίδα 24Heures. «Φεύγοντας, στράφηκε στην υπάλληλό μου και της είπε: εσένα, θα σε σκοτώσω».
Ο Φάσμπιντ τόνισε ότι είχε ενημερώσει πολλές φορές την αστυνομία για την «ανεπιθύμητη» επισκέπτρια. «Την Τρίτη, την τραβήξαμε και φωτογραφία», είπε.
Η Γερμανίδα συνήθιζε να μπαίνει κρυφά σε ξενοδοχεία της Λοζάνης, σύμφωνα με τους μάρτυρες. «Πρόκειται για μια γυναίκα που έμπαινε λαθραία στα ξενοδοχεία, παραπλανώντας το προσωπικό. Έμπαινε από την έξοδο κινδύνου. Την βρίσκαμε συχνά στην αίθουσα το πρωινού. Καμία φορά κοιμόταν στο κλιμακοστάσιο ή στον χώρο φύλαξης των αποσκευών. Είναι τρελή», σχολίασε ο Φάσμπιντ.
Πηγές: AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τον 6ο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών
Η περίπτωση της Κρίστα Πάικ
Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν έδαφος σε «κόκκινες» Πολιτείες
Eίχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της 19χρονης το 1995
«Εξετάζουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα»
Η δεύτερη αποτυχημένη εκτέλεση μέσα στο 2026
Αναφέρεται επίσης στη διακοπή της παροχής στέγης ως μέσο πειθούς
Ο ISS, που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από τη Γη, φιλοξενεί σε μόνιμη βάση αστροναύτες εδώ και 25 χρόνια
Οι εισαγγελικές αρχές υποστήριζαν ότι στο iPhone του υπήρχε παιδική πορνογραφία
«Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί», δήλωσε ο Μανουέλ Μπομπάρ της «Ανυπότακτης Γαλλίας»
Το αυτοκίνητο του Λούκας Γκουρνά-Ντουάθ ανατράπηκε κοντά στο προπονητικό κέντρο
Έρευνες για τα κίνητρα και πιθανή εμπλοκή του Ιράν
Στην εταιρεία έχει επενδύσει και η ηθοποιός
Ωστόσο, θα παραμείνουν νόμιμοι σε άλλες 32 πολιτείες της Αμερικής
Η άγρια δολοφονία της Κολίν Σλέμερ, το παρασκήνιο και το τραυματικό παρελθόν που επικαλέστηκαν οι δικηγόροι της
Μέλη του προσωπικού συγκράτησαν τον σκηνοθέτη
Από τους 174 επιβαίνοντες, οι 166 ήταν Ισραηλινοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης
Θρησκευτική εκδήλωση στον χώρο όπου σκοτώθηκαν 378 άνθρωποι προκαλεί αντιδράσεις από οικογένειες θυμάτων
Μια αμφίρροπη εκλογική μάχη στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής
Η αναφορά στην αφοσίωση και οι επίμαχες αποφάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.