- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Στιβ Τζομπς απαγόρευε τη χρήση τεχνολογίας στο σπίτι
Έτσι προστάτευε τα παιδιά του ο ιδρυτής της Apple
Ανησυχίες για τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών από τα παιδιά του έτρεφε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των New York Times Νικ Μπίλτον, ο Στιβ Τζομπς του αποκάλυψε το 2010, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, ότι τα παιδιά του δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το iPad της Apple, καθώς ο ίδιος έχει θέσει όρια στη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι.
Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει ο Αμερικανός συγγραφέας Βάλτερ Ίζακσον, ο οποίος επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του Στιβ Τζομπς, καθώς συνεργάστηκαν για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, κάθε βράδυ, με πρωτοβουλία του κ. Τζομπς, η οικογένεια συγκεντρωνόταν για δείπνο στο μεγάλο τραπέζι της κουζίνας, όπου και συζητούσαν για βιβλία, ιστορία και αρκετά άλλα πράγματα, χωρίς κανείς να εμφανίζει κάποιο iPad ή άλλη συσκευή κατά τη διάρκεια του φαγητού.
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε έκπληξη στον δημοσιογράφο, ο οποίος στη συνέχεια είχε παρόμοιες συζητήσεις και με άλλες προσωπικότητες από το χώρο της τεχνολογίας , με τον πρώην εκδότη του περιοδικού Wired, Κρις Άντερσεν, επίσης να δηλώνει ότι θέτει αυστηρούς περιορισμούς για το χρόνο που χρησιμοποιείται κάθε συσκευή στο σπίτι του, θέλοντας να προστατέψει τα παιδιά του από τους πιθανούς κινδύνους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Μετά σκότωσε και μία συνάδελφό του
Η πρώην πρώτη κυρία μιλάει για την απόφαση του Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα του 2024 σε εκδήλωση για τα νέα της απομνημονεύματα
Η λέξη που εξηγεί τη στάση των Ρώσων μέσα και έξω από τη χώρα τους
Καλεσμένος όμως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Μελέτη αποκαλύπτει ότι η κλιματική αλλαγή αυξάνει τους κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών
Μία από τις πιο μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες στη βρετανική ιστορία
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης γνωστές προσωπικότητες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη
Πάνω από 37 οι τραυματίες - Μάχη με τον χρόνο για τους απεγκλωβισμούς όσων είναι μέσα στα οχήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.