- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφοι και συνεργείο του Sky News δέχθηκαν ρωσικά πυρά - To βίντεο από την επίθεση.
Επίθεση από ρωσικά στρατεύματα δέχθηκαν μέλη του βρετανικού τηλεοπτικού συνεργείου Sky News στην πόλη Τσερνίχιβ της Ουκρανίας.
Συνεργείο και δημοσιογράφοι δέχθηκαν πυρά, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν γέφυρα που χρησιμοποιείται από πολίτες, γιατρούς και διασώστες.
Η 59χρονη ειδική ανταποκρίτρια Άλεξ Κρόφορντ και η ομάδα της φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως το συνεργείο καλείται να «πέσει κάτω» με την Κρόφορντ να προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταγραφή αναφέροντας την επίθεση.
«Σταματήστε, είμαστε απλά δημοσιογράφοι», ακούγονται να φωνάζουν άτομα από το ειδησεογραφικό συνεργείο, την στιγμή που σφαίρες χτυπούν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Μιλώντας για το περιστατικό στο Sky News, η Crawford περιγράφει: «Ξαφνικά, μια ομοβροντία ρουκετών έπεσε βροχή στην περιοχή στέλνοντας τους πάντες στο έδαφος. Τότε ακολούθησε τρελός πανικός καθώς δεκάδες οχήματα γύρισαν βιαστικά και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα δέντρα και να επιστρέψουν στο ανοιχτό πεδίο».
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ο ανταποκριτής του Sky News, Στούαρτ Ράμσεϊ και ο εικονολήπτης Ρίτσι Μόκλερ δέχθηκαν επίθεση. To εν λόγω συμβάν, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, εκτυλίχθηκε περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν, μπήκε στο στόχαστρο Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ.
💥Equipo del canal británico de noticias Sky News sufre emboscada de un escuadrón de reconocimiento ruso, en la ciudad de Bucha, cerca de Kiev. Uno de ellos recibió dos disparos pero chaleco antibalas evitó lo peor.
— Alerta News (@AlertaNews) March 4, 2022
Imágenes pueden ser perturbadoras https://t.co/aZ04EpguLu pic.twitter.com/tnX792U8lY
Με πληροφορίες από Dailymail, express.co.uk
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιατρικό λάθος καταγγέλλει η οικογένειά του
Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και διήρκησε περίπου μία ώρα
Απορρίφθηκε αγωγή πρώην συνοδού πολυτελείας
Φόβοι για νέα κλιμάκωση με το Ιράν
Η σύγκρουση αλήθειας, κοινωνίας, περιβάλλοντος και πολιτικής ευθύνης.
Το αεροπλάνο που αλλάζει τα υπερατλαντικά ταξίδια
Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν άμεσα τις επιχειρήσεις έρευνας
Ο νέος πρωθυπουργός καλύπτει τη διαφορά από το λαϊκιστικό κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ
Στο μικροσκόπιο και ο σύζυγος
Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης
Φουντώνει το παρασκήνιο με τις διαπραγματεύσεις
Η υπόθεση θρίλερ στην Οκλαχόμα
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
Ξυλοδαρμοί, πείνα, εξευτελισμοί και βασανιστήρια, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αποτελούσαν μέρος ενός οργανωμένου συστήματος
Το συγκλονιστικό βίντεο
Ο συνιδρυτής της Wikipedia καταγγέλλει ιδεολογική χειραγώγηση και αποκλεισμό
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Νόμιζα ότι θα χάσω το πόδι μου»
Η Υπόθεση Ρίμαν. Bernhard Riemann, 1826-1866.
Η βουτιά από την περιοχή Sunset Cliffs θεωρείται άκρως επικίνδυνη αλλά και παράνομη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.