- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πεδίο μάχης στη Γαλλία μετά από αστυνομική επέμβαση σε ρέιβ πάρτι
Ένας νεαρός έχασε το χέρι του - Δείτε εικόνες
Επεισόδια, μολότοφ και τραυματίες στη Γαλλία, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να διαλύσουν ρέιβ πάρτι με 1.500 συμμετέχοντες.
Πέντε χωροφύλακες τραυματίστηκαν και ένας νεαρός ηλικίας 22 ετών έχασε το χέρι του, κατά την επιχείρηση διάλυσης από την αστυνομία ενός ρέιβ πάρτι, όπου συμμετείχαν 1.500 άνθρωποι, στη δυτική Γαλλία, ανακοίνωσαν σήμερα Σάββατο (19/6) οι τοπικές αρχές.
Περισσότεροι από 400 χωροφύλακες επενέβησαν τη νύχτα για να εμποδίσουν αυτό το ρέιβ πάρτι στη Βρετάνη, κοντά στο Ρεντόν. Σύμφωνα με την περιφέρεια, οι συμμετέχοντες επιχείρησαν να κάνουν το πάρτι στον ιππόδρομο της κοινότητας.
Η γιορτή οργανώθηκε παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, που τίθεται σε ισχύ από τις 23.00. Ο περιφερειάρχης του Ιλ ε Βιλέν, Εμανουέλ Μπερτιέρ, έκανε λόγο για «βίαια επεισόδια».
Σύμφωνα με την περιφέρεια, 1.500 άνθρωποι έδωσαν ραντεβού για ένα ρέιβ πάρτι προς τιμή ενός νεαρού άνδρα, του Στιβ Μαία Κανίσο, που είχε πεθάνει στη Νάντη (δυτικά) πριν από δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της Γιορτής της Μουσικής, πέφτοντας στον ποταμό Λίγηρα, τη στιγμή της επέμβασης της αστυνομίας για να διαλύσει τη συγκέντρωση.
Σύμφωνα με τις αρχές, που ερωτήθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο, οι αστυνομικοί δέχτηκαν μολότοφ και απάντησαν με δακρυγόνα.
«Από χθες το βράδυ, δεν υπάρχει μουσική», όμως «τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το παράνομο ρέιβ πάρτι παραμένουν στο σημείο», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα το πρωί η περιφέρεια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της «ανεξαρτήτως συνθηκών»
«Θα μπορούσατε να είστε εσείς η επόμενη Μαρικάρμεν», έγραφαν τα πανό
Οι διαδηλωτές ζητούν τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν και οι συναυλίες του Βρετανού Εντ Σίραν
Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ανοιχτά ότι στόχος της είναι η αλλαγή κυβέρνησης στην Αβάνα
Οι επόμενες εκλογές στην Ισπανία προβλέπονται το αργότερο για τον Αύγουστο του 2027
Νέα επιχείρηση βομβαρδισμών στο Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
Περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη λειτουργία του ποντίφικα
Ολοκληρώθηκε η σύνοδος κορυφής ανάμεσα στον Σι Τζινπίνγκ και τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία τον περασμένο μήνα, έπειτα από έξι χρόνια διαμονής στις ΗΠΑ
Η στεγαστική επισφάλεια των ηλικιωμένων που αναδεικνύεται σε νέα πρόκληση για τις ευρωπαϊκές πολιτικές κοινωνικής προστασίας
Ο συνιδρυτής της Microsoft τάσσεται κατά της «αυτορρύθμισης»
Με κοινή ψήφο AfD και CDU
Σοβαρή παραβίαση ιατρικών δεδομένων - Η ομάδα ShinyHunters απειλεί με διαρροή
Τα δεδομένα μέχρι σήμερα δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο
Η απίθανη ιστορία του Σίνγκο
Έκκληση για προστασία της ανθρωπιάς απέναντι στην εξέλιξη των μηχανών
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.